Így néz ki a 2005-ös Need for Speed: Most Wanted és a Midnight Club Unreal Engine 5-ben

  • Írta: RangerFox
  • 2022. augusztus 19.
  • Érdekesség
Link másolása
Ismét bebizonyosodott, hogy az Unreal Engine 5 csodákra képes, most épp a közönségkedvenc Need for Speedet, a Most Wantedet és a Midnight Clubot alkották újra a játékmotorban.

Azt már eddig is tudhattuk, hogy az Unreal Engine 5-ben fantasztikus dolgok készülhetnek, rengeteg hobbifejlesztő tette már rá a kezét, és alkotott újra benne régebbi játékokat. Ilyen volt például a Call of Duty 2, a The Simpsons: Hit & Run, a GTA III vagy épp az első Silent Hill. Most egy kultikus közönségkedvenc, a Need for Speed: Most Wanted van terítéken, lentebb megtekinthetjük, hogy nézne ki a játék feljavított kiadása.

Egy másik régi autós játék, a Midnight Club is hasonló átalakuláson ment keresztül. A 2000-es cím eredetileg PlayStation 2-re és Game Boy Advance-re jelent meg, mondanunk sem kell, hogy az eredeti és az Unreal Engine 5-ös változata között óriási különbség van. Alább megtekinthetitek ezt is.

Habár egészen elképesztően néz ki mindkét játék feljavított változata, fontos megjegyezni, hogy egyik sem tekinthető teljes remake-nek. A TeaserPlay összes videója, így ezek is csupán koncepció gyanánt készültek, nem terveznek belőlük teljesértékű feljavítást. Mindenesetre a videók újabb példái annak, hogy mikre képes az Unreal Engine 5 játékmotor.

9.
9.
crytek
#8: Ez nem az UE5 miatt van.Unalmukban nincs jobb dolguk. Hátha felkéri őket valaki valamire..ezek más célnem szolgálnak. Mondjuk bárcsak nekem lenne ennyi időm hogy faszságokra öljek több10 órát feleslegesen
8.
8.
sanada
Cudar generáció vár ránk, ha ezt tudja az UE5. Amúgy szerintem baromira cringe-ek ezek a címek és videók, hogy ERRE KÉPES AZ UE5, aztán ha megnézzük az NFS videót, akkor meg az merül fel az emberben, hogy mi ez a hányadék valami? Konkrétan 720p és 20 fps és tiszta mosott az egész. Az a baj, hogy aki ért hozzá, az összetudja legózni 1 hét alatt ezt, aztán meg kiteszi a netre, hogy a hype méter az egekbe törjön az UE5 miatt. Ott van például a Black Myth: Wukong, ami UE5 és jól néz ki, na, arra képes a motor.
7.
7.
weiss
A Midnight-ban konkrétan nem forog az autók kereke...borzadály...
6.
6.
Viktor_The_Best
Rengetegen csinalnak az unreal engine 5-el felujitott jatekokat es megmutatjak par masodpercben. Ezzel az a baj, hogy az unreal engine 5 sokkal tobbre kepes!!! 2 srac 1 hetig dolgozik rajtuk kb.! Meg kell erteni, hogy egy gyonyoru teljes jatek ue5-ben vagy mas game engine-ben valo fejlesztese tobb evig tart meg nagy cegeknek is amit sokan nem tudnak! Ja, ez a helyzet, ugyhogy a grafikat ne ezek a par masodperces video klippek alapjan iteljetek meg!
5.
5.
markoci555
ez 1080p? valamit nagyon félrenézett a feltöltő, mert csúnyábban néz ki mint az eredeti
4.
4.
rDAVE
Tisztára olyanok, mint FB-n a kamu játékreklámok.
3.
3.
Sakee
Borzalmas, tompa és igen csillog csak.
2.
2.
Hunszi
Jó lenne végre szóljanak a srácoknak, hogy nem attól lesz valami szép, mert minden porcikája csillog...ez köszönő viszonyban sincs a realisztikus ábrázolással.
1.
1.
crytek
Az hogy mire képes az UE5 pont nem ez a 2 gagyi video mutatja be...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...