GC 2022: AEW: Fight Forever - így fest egy teljes mérkőzés

  • Írta: szlav
  • 2022. augusztus 27.
  • Videó
Link másolása
A WWE 2K kihívójaként érkező AEW: Fight Forever részletesebben is megmutatta magát a Gamescomon. Lássuk, hogyan fest élesben a digitális pankráció!

Pontosan két héttel ezelőtt, a THQ Nordic nagy nyári műsorán mutatkozott be az AEW: Fight Forever. A kiadó úgy gondolta, hogy méltó kihívót állíthat a 2K által fejlesztett WWE-sorozat elé, így az All Elite Wrestling szervezetével együttműködve és a régebbi WWE 2K-játékokat jegyző Yuke'st megbízva előálltak egy vadiúj pankrációszimulátorral. Egy rövid bemutatót korábban már láthattunk, a játék azonban Kölnbe is ellátogatott, így most egy teljes meccsen át figyelhetjük, ahogy egymásnak esik Kenny Omega és Adam Cole.

Az eddigiek alapján nehéz lenne igazán elájulni az AEW: Fight Forever prezentációjától, a stúdió azonban még a bemutatót megelőzően kihangsúlyozta, hogy a játék még bőven fejlesztés alatt áll, így a látottak nem feltétlenül tükrözik a várható végeredményt. Akárhogy is legyen, a tartalmát tekintve akár egészen ígéretes is lehet a játék, hiszen a komplett karriermód, a rengeteg pankrátor és a több mint 40 használható fegyver mellett egy rakás egyedi játékmódot is bejelentett a Yuke's csapata. Ilyen a Single, a Tag-Team, a 3-Way és 4-Way, a Lagger, a Casino Battle Royale, a Falls Count Anywhere, az Unsanctioned Lights Out és az Exploding Barbed Wire Death. A sportág laikusaiként ötletünk sincs, hogy mit takarhat az utóbbi, de az biztos, hogy az érdeklődésünket felkeltette a dolog.

Azt egyébként egyelőre nem tudni, hogy mikor jelenik meg az AEW: Fight Forever, a játék azonban PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switchre is ellátogat majd.

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

2.
2.
Aanash
Szerintem egészen pofás.
1.
1.
Sakee
"Exploding Barbed Wire Death"
szóval a ring kötelek helyett "szögesdrót" van "árammal belevezetve ". S aki hozzáér kap egyet kettőt így is úgyis .
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...