Messi és Neymar is feltűnhet a Call of Duty: Modern Warfare II-ben

  • Írta: szlav
  • 2022. október 11.
  • Pletyka
Link másolása
Erre mi sem számítottunk. A pletykák szerint a PSG sztárfocistái, Lionel Messi és Neymar Jr. is feltűnhetnek majd a Modern Warfare II-ben, mégpedig játszható operátorként.

Rambo, Godzilla és King Kong, Snoop Dogg és az Attack on Titan titánjai, Sikoly vagy a Terminátor... hosszan sorolhatnánk azokat a furcsa figurákat, akik az elmúlt pár évben ilyen-olyan módon feltűntek a Call of Duty-játékokban, de arra valahogy mi sem számítottunk, hogy a Paris Saint-Germain FC focistái, Neymar Jr. és Messi is feltűnhetnek majd a lövöldében.

Márpedig úgy néz ki, hogy ez lesz a helyzet, a napokban ugyanis a Call of Duty-játékok megbízható szivárogtatója, a TheGhostofHope előállt azoknak az operátoroknak a listájával, akik valószínűleg a Modern Warfare II premierje után, a későbbi szezonokban csatlakoznak majd a játékhoz. A listán az Aksel, Connor, Klaus, Luna, Messi, Neymar, Pogba, Roze, Reyes és Gromsco nevek szerepelnek, és akárhogy is nézzük, ezek között több focistát is beazonosíthatunk.

Érdemes hozzátennünk, hogy mostanában nem csupán a Call of Duty-játékok, de a FIFA is belehúzott a szokatlan kollaborációkba. Már korábban is beszámoltunk róla, hogy FIFA 23-ban Ted Lasso és az AFC Richmond is utat talált magának, vagyis világos, hogy a futballszövetség mostanában jóval lazábban kezeli a videojátékos brandjét, és nem távolodik el a szokatlan crossoverektől sem.

A Call of Duty: Modern Warfare II egyébként október 28-án érkezik PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re. A minap egy élőszereplős kedvcsinálót is kaptunk a játékhoz, habár ebben sem Messi, sem Neymar nem tűnt fel. Egyelőre.

1.
1.
Daniel21
Ez elég abszurdnak hangzik. :D
Messi a gyilkológép xD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...