A Transformers: EarthSpark is az elfogadás útjára lép?

  • Írta: Nyuszcica
  • 2022. november 15.
  • Cooltúra
Link másolása
A Transformers-franchise egyik gyermekeknek szóló darabja bemutatta az első nonbináris transzformerét.

A Transformers egy sok évet megélt franchise, ami a 2007-es egész estés mozifilmmel kapott új erőre, és azóta is csak gyűjti be a kasszasikereket. A legújabb, gyerekeknek szóló Transformers: EarthSpark című sorozatában ismét újított: rálépett az elfogadás útjára, és létrehozta a Transformers világának első nonbináris robotját, Nightshade-et!

Nightshade karakterével egy nagyobb célközönséget tudnak megszólítani a készítők, mivel így egy szélesebb réteg van képviseltetve a sorozatban. Emellett a fiatalabb korosztály egy barátságos, edukáló környezetben találkozik a nonbináris nemi identitás fogalmával. A Transformers-rajongók körében a Nightshade hashtagek száma szinte robbanásszerűen ugrott meg a közösségi médiafelületeken, ezzel is jelezve, hogy a mai világban szükség van arra, hogy utat teremtsünk a másság elfogadására. 

6.
6.
Ooorky
Ennyire pocsék volt a nézettség, hogy ilyen műbalhéval kell hírt csinálni neki?
5.
5.
norbi27
4.
4.
Metrox
3.
3.
Doomsayer
Az elfogadásról szóló cikk alatt lévő kimoderált üzenet az elfogadást jelképezi? Azok akik nem fogadnak el semmit sosem fogják tudni elfogadtatni a saját elfogadni valójukat azokkal, akikkel el akarják fogadtatni. Ez az egész social engineering csak a mögöttük álló erők szerint működik, a valóságban pedig nem és azért lehet meg a működés látszatja, mert csak olyan véleményeket fogadnak el, ami egyezik a sajátjukkal. Ennek lesz a következménye az, ami hamarosan ránk következik, amikor is a sok önzés miatt idáig jutott világot majd úgy akarják megmenteni, hogy összefog a sok önző erő - de a sok önzés összefonódásából sosem lesz önzetlenség és az aktuálisan látható hozzáállás miatt előre borítékolható, hogy amikor majd nem működik, az lesz ellenségnek nevezve és hibáztatva, aki előre megmondta, hogy nem működik.

Mindemellett, hogy pont egy robot lenne olyan, hogy sem férfi sem nő az engem pont nem zavar én magam pedig nem nézek ilyeneket.
2.
2.
honest guy
Hópihék rinyálása, hogy erre miért van szükség?

3..2..1...

:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...