Ne számítsunk Mortal Kombat-bejelentésre az idei The Game Awardson!

  • Írta: fojesz
  • 2022. december 3.
  • Hír
Link másolása
A NetherRealm Studios nem jelent be semmit a jövő heti díjátadón, ezt maga Ed Boon szögezte le egy Twitter-bejegyzésben.

A NetherRealm Studios alaposan elkényeztette a rajongókat, hiszen a 2010-es megalapítása óta két évente szállította az újabb játékait, felváltva a Mortal Kombat- és Injustice-epizódokat. Ez a sorminta a 2019-es Mortal Kombat 11-gyel szakadt meg: az immár 12 millió eladott példányt maga mögött tudó játék volt a csapat legutóbbi fejlesztése, és azóta csak egy, a jövő évre időzített mobiljátékot mutattak be a srácok.

A rossz hír az, hogy a közeljövőben nem is számíthatunk tőlük semmilyen bemutatóra, és aki arra számított, hogy a magyar idő szerint december 9-én esedékes The Game Awardsra betáraztak valamit a srácok, azt ki kell ábrándítsuk: maga Ed Boon, a NetherRealm atyaúristene szögezte le, hogy még nem állnak készen a következő játékuk leleplezésére, vagyis nem várható tőlük sem Mortal Kombat-, sem Injustice-bejelentés az eseményen.

Úgy tudni egyébként, hogy a fejlesztőcég a következő Mortal Kombaton dolgozik jelenleg, hiába diktálná a menetrend azt, hogy az Injustice folytatódjon. Ennek az okairól itt írtunk bővebben.

1.
1.
Shao Kahn
Nekem mindegy, csak az élőszereplős mortal kombat film folytatódjon, lehetőleg jövőre.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...