Jövőre drágulnak az Xbox Series X/S-hez készült first-party játékok

Link másolása
A Microsoft 2023-ban 10 dollárral emeli az Xbox Series X/S konzolokhoz készült játékok árát, kezdve a Redfall, Forza Motorsport és a Starfield alkotásokkal.

2023-tól a Microsoft emelni fogja az Xbox Series X/S-re készült játékok, köztük a Forza Motorsport, a Redfall és a Starfield árát. Megjelenéskor 69,99 dollárba (27 500 Ft) kerülnek majd a friss alkotások, ami egyébként nem egy kőbe vésett szám: régiónként eltérhetnek az árak. 

"Ez az ár tükrözi ezeknek a címeknek a tartalmát, terjedelmét és technikai összetettségét" - mondta a Microsoft szóvivője. - "Mint az Xbox Game Studios összes játéka, ezek is elérhetőek lesznek a Game Passzel, rögötön a megjelenésük napján."

Az emelés nem meglepő, tekintve, hogy az év elején az Xbox vezetője, Phil Spencer azt mondta, hogy a vállalat nem tudja örökké tartani az árait, de a változást nem hozzák be a 2023-as ünnepi szezon előtt. Az Microsoft egyébként nem az első cég, amelyik így tett - a Sony, a Ubisoft és a Take-Two Interactive is 70 dolláros árat jelentett be a múltban bizonyos új játékokhoz.

4.
4.
tyber16
Najó azért ez tőlük elég pofátlan lehúzás. Azért a Microsoft aki csak úgy mindenféle akadály nélkül dollármilliárdokért vesz stúdiókat és köztudottan nekik az xbox az kb ilyen hobbi brand mert szinte végtelen pénzcsap van nekik nyitva és még nagy játékokat se csinálnak évek óta és ennek ellenére árat emelnek még úgyis hogy ott a gamepass elég genya dolognak tartom. Sony-nak még úgyahogy elfogadom mert nekik a ps egy frontos brand de a Micro kétlem, hogy rá lenne szorulva.
3.
3.
norbi27
Csak azért nem idén vezették be, mert az egyetlen first-party cím, amit képesek voltak kiizzadni 2022-ben, a 19,99 dolláros Pentiment.
2.
2.
Heldengeist
Jó, de akkor legyen teljes a csomag, megjelenés utáni monetizáció nélkül.
1.
1.
crytek
Game pass függvényében ez kb semmitmondó információ.. hamarosan a game pass is 100% drágul 5-10 $-al..nincs ebben semmi meglepő
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...