Az Xbox Oreo-keksz csomagolásokba rejtette az ajándék-kódokat

Link másolása
A limitált kiadású Xbox Oreo csomagokkal kozmetikai jutalmakat oldhatsz fel a Halo Infinite, a Forza Horizon 5 és a Sea of Thieves játékokban.

A Microsoft és az Oreo kollaborációja játékosan ajándékoz a játékosoknak különböző kiegészítők, kozmetikumok feloldására alkalmas kódokat. Ezeket a különleges, kekszre nyomott kódokat a Halo Infinite, a Forza Horizon 5 és a Sea of Thieves játékokban tudod majd beváltani a különleges ajándékokért.

A márka különleges Xbox-csomagjaiban található minden egyes Oreo-kekszre egy olyan dizájn lesz rányomva, amelyen több kontrollergomb - A, B, X és Y, valamint egy irányjelző nyíl - egyike látható. Lényegében ezeket a gombkombinációkat kódokká lehet összeállítani, amelyeket az Xbox Oreo weboldalán lehet majd beváltani az adott bővítésekre.

A jutalmak között izgalmas, exkluzív Oreo-tematikájú játékon belüli tartalmak, például Oreo mintás páncélok, hajók és autók is szerepelnek - írta az Xbox a bejelentő posztjában. Ezek mellett lehet nyerni még értékesebb meglepetéseket is, mint például Oreo keksz mintás Xbox konzolt vagy akár egy Game Pass Utlimate előfizetést is. 

Ne aggódjatok, ez az édes kis játék Magyarországot sem kerüli el! 2023. február 27-től mi is ehetünk finom kekszeket az izgalmas skinekért. Ide kattintva tudtok magyarul tájékozódni a nyereményjátékról!

1.
1.
Heldengeist
Diszkriminálják a cukorbetegeket? Nem szép dolog!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...