Egyórás bemutatót kap az Armored Core VI: Fires of Rubicon

  • Írta: szlav
  • 2023. január 23.
  • Rendezvény
Link másolása
Február elején, a Taipei Game Show színpadán lép fel a FromSoftware csapata, hogy mélyebb bemutatót adjanak az Armored Core-széria régóta várt folytatásáról.

Rengeteg pletyka és szivárgás előzte meg a bemutatóját, mégis hatalmasat szólt az Armored Core VI: Fires of Rubicon hivatalos bejelentése a The Game Awards színpadán. Habár a FromSoftware neve egy jó ideje a Souls-széria és a zsánert erősítő testvérjátékok kapcsán ismert, nem érdemes elfelejtenünk, hogy a japán stúdió mindezek előtt nagyot futott a mechás szériájával is. Hidetaka Miyazaki csapata végre visszatér ezekhez a gyökerekhez is, és habár azt már elárulták, hogy az új Armored Core nem soulslike lesz, szinte garantált, hogy ennek ellenére is nagy durranás lesz a Fires of Rubicon.

A sötétben tapogatódzásnak pedig hamarosan vége szakad, Miyazakiék ugyanis február 3-án, magyar idő szerint 13:00-kor átveszik a főszerepet a Taipei Game Show színpadán. A japánok egy bő órán keresztül fogják részletezni az Armored Core VI-ot, így jó eséllyel számíthatunk trailerre, gameplayre és sok-sok izgalmas új infómorzsára is. Mi már alig várjuk a bemutatót!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...