Csúszik a Warhammer 40.000: Darktide xboxos megjelenése

  • Írta: pandaril
  • 2023. január 25.
  • Csúszás
Link másolása
A konzolmegjelenés mellett a szezonális tartalomkiegészítést is későbbre tolják a fejlesztők.

A Warhammer 40.000: Darktide 2022. novemberi megjelenése után röviddel várható volt, hogy a Xbox Series X|S konzolokra is megjelenik, azonban ez a mai napig nem történt meg. Ennek okairól a Fatshark fejlesztőcsapat vezetője, Martin Wahlund nyílt levélben közölt részleteket, melyet teljes terjedelmében itt olvashattok el.

A játékot, ami gyakorlatilag egy Left 4 Dead a Warhammere 40K univerzumában, úgy akarták megalkotni, hogy hetekre lekösse a játékosokat, ne csak pár óra erejéig. A játékosok visszajelzése alapján azonban nem sikerült megugraniuk a saját maguknak feltartott lécet. A következő hónapokat arra szánják, hogy tovább finomítsanak a játékmeneten, beépítsenek egy craftolási rendszert és hogy javítsanak a játék stabilitásán és teljesítményén is.

A döntés értelmében nem csak az Xbox-megjelenés csúszik meghatározatlan időre, de a szezonális-, és a fizetős kozmetikai tartalmak is.

2.
2.
Ganzer
#1: Gamepasson pc-n megy már most is. Bár nem emlékszem hogy van-e játékra alkalmas pc platformod. Én csípem, bár valóban van mit rajta kalapálni még.
1.
1.
crytek
Ej ej pedig csapatnánk a munkatársammal coopban
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...