A Horizon: Forbidden West - Burning Shores legújabb felvételei landoltak a Twitteren

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. március 30.
  • Érdekesség
Link másolása
A hamarosan megjelenő PlayStation exkluzív Horizon: Forbidden West - Burning Shores DLC fejlesztői bemutattak egy eddig még nem látott gépszörnyeteget a rajongóknak.

A Horizon: Forbidden West - Burning Shores DLC-jének egy újabb gépe, a Waterwing mutatkozott be a türelmetlenül várakozó játékosoknak. A hamarosan debütáló bővítés ezúttal nem kapott egy teljes értékű előzetest, a fejlesztők a Twitteren osztották meg a videót. Ide kattintva meg is tudjátok nézni a rövid, de annál látványosabb anyagot! 

"A Waterwing egy közepes méretű repülő gép, ami mélyen a víz alá is be tud merülni. Rendkívül jól manőverezik, és ha megzavarják, akkor könyörtelen ellenség." - írja Twitter-posztjában a Guerrilla Games. 

A Burning Shores kiegészítő 2023. április 19-én jelenik meg PlayStation 5-re. 

2.
2.
nemfontos
A végén még megveszem... bár kicsit megcsömörlöttem a végére az alapjátéknak. De a gyárak felszabadítása, és a hosszú nyakúak levadászása tetszett benne. Nagy előrelépés volt, hogy minden ilyen feladatban volt egy kis csavar, így mindegyik más élmény volt. Nem érződött annyira szokásos openword -nek, hogy ugyanazt csinálod újra meg újra...
Na és a romok átkutatása. Az volt a játék legjobb része...
Maga a történet egy oltári nagy baromság, (82 önállóan dolgozó ai, és az ai -k ai -jának az ai -ja amit meg kell találni) de az elpusztíthatatlan csapatok behozatala és a történetük megfejtése egész sokáig érdekes volt.
1.
1.
azureknight0715
Vizi gèpet hiányoltam hogy nem lehetett megülni de mostmár azis lesz vagyis megoldották :D Amugy azon gondolkoztam minap ha valakinek kène Avatar játèkot kèszíteni akkor nekik kène ők állnak jelenleg legközelebb mind látványilag mind mechanikai szempontból az avatarhoz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...