A Twitter népe vitába szállt magával, hogy szükség van-e a Destiny 3-ra?

  • Írta: pandaril
  • 2023. április 25.
  • Pletyka
Link másolása
A Bungie korábban azt nyilatkozta, hogy nem terveznek harmadik részt készíteni, azonban a napokban a Twitter népe felkapta a témát, de nem jutottak dűlőre.

A napokban a Twitteren zajló események önmagukban megérnének egy szociológiai tanulmányt, hisz sem a kiadó, sem a fejlesztő nem lengetett be még egy teasert sem egy lehetséges Destiny 3-ról, a játékosok mégis rápörögtek a témára. Olyannyira, hogy közel egymillió megtekintés után a The Destiny Show posztja nyomán a Destiny 3 kifejezés az egyik legkeresettebb kulcsszóvá vált a hétvégén.

Viszont nem mondhatni, hogy a rajongók egyértelműen lelkesednének az ötletért. Azok, akik szerint nem lenne jó egy esetleges harmadik rész, főleg azt hozták fel ellenérvnek, hogy mennyire rosszul vennék a játékosok, akik esetleg több száz órát öltek már a játékba és a végtelenségig tökéletesítették a karakterüket, hogy újra kellene kezdeniük az egészet. Egyesek szerint csak úgy lenne értelme a harmadik résznek, ha gyakorlatilag minden, a második részben elért eredményünket átvihetnénk. Az új felvonás támogatói viszont épp abban látnánk a franchise jövőjét, hogy az egyre problémásabb második rész helyett egy friss epizódok kapnának, ami mentes lenne az előd technikai problémáitól.

Egy biztos: Jacob Benton dizájnrendező még 2021-ben nyilatkozta, hogy nem fogják magára hagyni a Destiny 2-t, és nem tervezik elkészíteni a Destiny 3-at, függetlenül attól, hogy a még megjelenési dátum nélküli The Final Shape DLC várhatóan lezárja a második rész történetét.

2.
2.
zoli12i
#1: De a DLC-k meg a season-ok raknak bele plusz küldiket, nem? Meg a játék pikantériája a Raid.
1.
1.
markoci555
én single élményt szeretnék, akik többezer órát beleölnek, azok maradjanak azt játszanak egymással, mint diablo esetében... rohadtul nem érdekel az endgame meg az ész nélküli farmolás
felemás dlc-k helyett adjanak egy hosszabb új kampányt
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...