Leghamarabb 2025-ben kerülhet a Game Passbe a Call of Duty

  • Írta: zoenn
  • 2023. május 2.
  • Hír
Link másolása
Az Egyesült Királyság versenyhivatalának jelentése szerint, ha a Microsoft és az Activision Blizzard-akvizíció létrejön, akkor is éveket kell várni a Game Pass előfizetőinek arra, hogy az aktuális Call of Duty bekerüljön a katalógusba.

A CMA a múlt héten azzal került a címlapokra, hogy blokkolta az Activision Blizzard felvásárlását az Egyesült Királyságban, főként a felhőalapú játékokra hivatkozva indoklásként. Ez minden bizonnyal komoly, de nem reménytelen akadály a Microsoftnak. A legújabb hírek is a Game Passről szólnak, a versenyhivatal legújabb jelentése szerint ha az ügylet létrejön, akkor is csak 2025-ben költözhet a Call of Duty-sorozat a szolgáltatás katalógusába.

A kiszivárgott dokumentumokban a hivatal arra számít, hogy Game Pass-szel járó "előnyök észszerű időn belük elkezdenek felhalmozódni, bár a gyakorlatban valószínűleg némi késés lehetséges az egyesülés befejezése és a Call of Duty 2025-ben történő Game Passben való megjelenése között."

Nem tudni pontosan, hogy a CMA-nak honnan jutott birtokába a nevezett dátum, és az sem világos, hogy a 2025-ös debüt igaz-e. Annyi biztos, hogy ha felvásárlás le is zárul, néhány évig még biztosan nem játszhatnak a lövöldével a Game Pass előfizetői.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...