S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl - kiszivárgott a fejlesztői verzió

  • Írta: zoenn
  • 2023. május 30.
  • Hír
Link másolása
A történelem ismétli önmagát, csakúgy mint a 16 éves első rész, úgy az igazi folytatás korai változata is kiszivárgott az internetre. Nem beszéltek félre azok a hackerek, akik az adatok megszellőztetésével fenyegetőztek márciusban.

Kiszivárgott az internetre a S.T.A.L.KE.R. 2: Heart of Chornobyl két fejlesztői buildje, ezek a verziók egyenként 190 gigabájtot nyomnak és a jelek szerint játszhatóak, igaz mindegyikük félkész, távol áll a végleges változattól - tudtuk meg a DSOGamingtől.

Mint ismert, 2023. márciusában orosz hackerek azzal fenyegetőztek, hogy több 10 gigabájtnyi adatot tesznek közzé a S.T.A.L.KE.R. 2-ből, miután sikeresen bejutottak a GSC Game World belső szervereire. Nagy valószínűséggel az érintett fejlesztői buildek is tőlük származnak, nem új betörés eredményei.

Elég nagy érvágás ez a fejlesztőnek, és még rengeteg munka van a játékkal, igy mindenki a saját szórakozását teszi tönkre, ha kutakodni kezd a kalóztartalom után.

Még nem tudni, mikor jelenik meg a S.T.A.L.KE.R. 2: Heart of Chornobyl, annyi biztos, hogy a shooter tiszteletét teszi a Microsoft közelgő Xbox-eseményén.

6.
6.
Kamukaze
Az oroszt be kell rugdosni, az Ukrán után meg dolgozni :)
5.
5.
xanatos0911
Egyik oldalon sem kell készpénznek venni a dolgokat.
4.
4.
Chdz
#2: Egy újabb ruszki bérenc.. Azoknak még azt se, amit kérdeznek..
2.
2.
Animejetix
Ukránoktól azt se higgyétek el amit kérdeznek!
1.
1.
crytek
Dehogy érvágás. Legalább látjuk hogy sehol se tartanak vele.. :)

"igaz mindegyikük félkész, távol áll a végleges változattól" Ahogyan a "teljes" game is..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...