A Microsoft visszavonta az 1 eurós Game Pass-t a Starfield megjelenése előtt

  • Írta: szlav
  • 2023. augusztus 28.
  • Hír
Link másolása
Az Xbox Game Pass még mindig hatalmas deal, de úgy tűnik, hogy a Microsoft sem szeretné, ha mindenki fillérekért jutna hozzá a Starfieldhez. A redmondiak visszavonták a szolgáltatás legütősebb akcióját.

Valószínűleg szinte mindenki hallott már az Xbox Game Pass legütősebb akciójáról, és arra is jó esély van, hogy az olvasóink java élt is már korábban a lehetőséggel. Az 1 dolláros/eurós ajánlat legutóbbi iterációja 14 napig engedett korlátlan hozzáférést az Xbox Game Pass Ultimate teljes játékkönyvtárához, beleértve a legfrissebb címeket is. Habár az utóbbi időben már csak friss felhasználói fiókkal csaphattunk le erre az ajánlatra, nem kérdéses, hogy sokan azt tervezték, hogy így próbálják majd ki a Bethesda hamarosan érkező űroperáját, a Starfieldet. Nos, ezek a játékosok most koppanni fognak.

A Microsoft ugyanis bármiféle különösebb bejelentés nélkül ma teljesen beszüntette az 1 dolláros Game Pass ajánlatát. Az időzítés aligha lehet véletlen, hiszen a szeptember 6-án debütáló Starfield minden bizonnyal az év egyik legnagyobb dobása lesz a zöldeknél. Habár így is irtó olcsón, a hagyományos konzolos vagy PC-s Game Pass árán (3000 Ft / 3190 Ft) vághatunk neki a grandiózus sci-fi szerepjáték felfedezésének, Phil Spencerék valószínűleg nem akarták ennyire "elértékteleníteni" a Bethesda régóta készülő alkotását.

6.
6.
Ooorky
Első bethesda játék amit várok, ráadásul annyira, hogy premium upgrade-t is megvettem hozzá.
5.
5.
crytek
#4: 100% hogy vissza fog térni, mert ha csak párszáz ft-al is de olcsóbb lesz mint a sima 1fős többen ugorhatnak majd bele és ez a MS-nak jó lesz.
Gondolom erőteljesen megy a matek, hogy minél jobban érje meg nekik a dolog.
4.
4.
delphijos
#3: Az a “mókolás” az az volt hogy konkrétan megszűnt 15.-én. Úgy kommunikálták hogy ez csak egy “teszt” volt. Én a GPU-t upgradeltem, és amikor ez megszűnt, utána le is járt a GPU ( nem állt vissza “sima” GPU-ra ) De legalább adtak egy 3 hónapos GPU kupont.
3.
3.
crytek
#1: Családit is alig vezették be azt azzal is mokolnak majd valamit....
2.
2.
hedzsooo
#1: Ez szimpla uzleti oldala a videojatek iparnak, ilyen is van, ennyi
1.
1.
Daniel21
Egyszer kiszedik, aztán vissza kerül, majd megint ki... Akkor ne is rakják megint vissza a kínálatba...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...