Meglepetés animációt kapott a Baldur’s Gate 3 a PS5-ös megjelenése mellé

  • Írta: osan
  • 2023. szeptember 8.
  • Videó
Link másolása
A videójátékos paródiáikról is ismert Mashed YouTube-csatornával közösen a Larian Studios egy pár perces animációt tett közzé, melyben az év egyik legjobb játékának a PlayStation 5-ös és PC-s megjelenését ünneplik. Érdemes megnézni, szörnyen szórakoztató.

Mióta PC-n elhagyta a Baldur’s Gate 3 a korai hozzáférés stádiumát nem hallani mást, csak azt, hogy az év egyik legjobb játéka lett, ha nem a legjobb. Nincs hova kertelni a Larian Studios kitett magáért, ahogy azt a mi kritikánkban is olvashatjátok. Szeptember 6-án pedig PlayStation 5-re is megjelent a Dungeons & Dragons kaland, külön konzolra optimalizált irányítással és újdonságokkal. Ezt hivatott megünnepelni ez a kis rövidfilm, melyben hőseink egy veszélyesnek tűnő portálon készülnek átmenni, hogy felfedezzék az ismeretlent – vagy, hogy elhagyják az early-access állapotát.

Ha esetleg kedvet kaptatok volna a játékhoz azt már PC mellett PS5-konzolokon is kipróbálhatjátok, de a hírek szerint még ebben az évben Xbox Series S/X-konzolokra is várható. Ha a videó tetszett volna, akkor jó szívvel ajánljuk a Mashed csatornáját, ahol minőségi animált paródia videókat találhattok kedvenc játékaitokról. Mi már csak azt reméljük, hogy valamelyik streamingóriás felfigyel a videóra és kapunk egy sorozatot a Baldur’s Gate 3 világából is, ahogy a Dragon Age rajongóknak is ott van az Absolution.

5.
5.
istipisti55
#3: #3: Amimor ott vagy a PS storeban a konzolon (nem PC) nyilván a drágábbikat mutatja elsőnek, de van a '...' gomb, ott ki tudod választani a játék verzióit és ott lesz hogy standard edition.
4.
4.
Limpi
#3: Nézd meg alaposabban…
3.
3.
Shao Kahn
#2: Számítógépen ezt mutatja, igen, de a PS5 playstation store-jában csak a 27-es verzió van.
2.
2.
Stig
#1: Én úgy láttam hogy 24 körül van a standard verzió, és 27 a delux ;)
1.
1.
Shao Kahn
Én nagyon örülök hogy megjelenik ps5-re, azt se bánom hogy digitálisan, de azt már igen hogy több mint 27000 Ft-ba kerül ott. Legalább 2-3000 forintot engedhetnének az árból.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...