CliffyB szerint a Gears of Warnak egy God of War-szerű rebootra lenne szüksége

  • Írta: zoenn
  • 2023. október 31.
  • Érdekesség
Link másolása
Az egykoron szebb napokat látott Gears of War-széria manapság csak vegetál, az egykori tervező, Cliff Bleszinski szerint a frencsájznak teljes újraindításra lenne szüksége. Hasonlóan ahhoz, amit a God of Warral tett a Sony.

Az Epic egykori fenegyereke, Cliff Bleszinski alkotta meg anno a system seller akciójátékot, és útjára bocsájtotta a fedezékharcos TPS-ek virágzását az Epic Games színeiben. CliffyB azóta már elhagyta a céget, a frencsájz viszont már a Microsoft tulajdonában van, és nem is tudtak olyan sikereket elérni a modern részek, mint az első trilógia darabjai.

A ComicBook.com-nak adott interjúban a szakember elmondta, hogy a Gears of War bizony teljes rebootra szorul, valami olyasmire, ami a God of Warral történt 2018-ban. Bleszinski elmondta, hogy megvan a Microsoft Gaming vezérigazgatójának, Phil Spencernek a száma, és "örömmel konzultál" vele bármilyen jövőbeli Gears-játékkal kapcsolatban, hiszen a sorozat továbbra is "közel áll a szívéhez", és rendkívül büszke arra, hogy részt vehetett a széria megalkotásában.

A The Coalition csapata jelenleg is dolgozik a Gears 6-on, ám nyilván kevesebb radikális újdonsággal (egyedül a pletykált nyitott világon akadhat fel az egyszeri rajongó szemöldöke), mint ahogy azt CliffyB szeretné.

16.
16.
crytek
#15: Bioshock mellett ezt a filmet is nagyon várom már. Netflix iparkodhatna vele.
15.
15.
Shao Kahn
Tudom nem tartozik ide, de én a magam részéről inkább a Gears Of War mozifilmről szeretnék hallani végre. Nem tudom Dave Bautista meddig lesz hajlandó (és alkalmas) eljátszani a szerepet.
14.
14.
delphijos
Én a GEARS Tactics-ot nagyon csipem a mai napig. Persze, ebből a sorból kilóg, de akkor is az IP része.
13.
13.
KratoS
Hagyjuk már. A 4-5 klasszisokkal jobbak mint az előző részek. Az 1-3 letette az asztalra a core-gameplay-t és az alapsztorit, de már eljárt felettük az idő. Úgy mint a Halo-nál. Cliffyt azért nem hívják vissza, mert a fax se kíváncsi a gym-es gettóniggeres mathafaka karakterekre.
12.
12.
Low Noise
Hogy, openworld legyen a Gears az azért aggasztó, gondolom azért, hogy el legyen nyújtva és pár hónappal több gamepass legyen befizetve.
11.
11.
crytek
#9: Sajnos Gears of War 2-3-Judgment nincs pc-re. Hogy a 4-et miért nem tették át steamre az valóban egy nagy talány. Ha jól emlékszem a Halo kollekcióval kezdték végre nyomni a steam megjenelést is 2019-ben.. Gears of War 4 2016-os. Azt lehet elfelejtették :) Vagy úgy voltak vele már lassan itt az 5 inkább azt vegyék mint a 4-et.

De bennem még mindig ott az érzés hogy az a sokszor pletykált felújított kollekció létezik és egyszer ki fogják adni.
10.
10.
Nate Hope
Szerintem ennek a sorozatnak már mindegy.
9.
9.
markoci555
ha a Halo-t elhozták steam-re, ezt miért nem lehet? 1-2 megvolt xbox-on, de nem fogok 5-be belekezdeni, úgy, hogy kimaradt a 3-4
addig azt kezdenek a sorozattal, amit akarnak, nem fog érdekelni
8.
8.
Csoki80
Vagy ki lehetne találni valami mást is nem csak az unalomig nyúzott vackokat ismételni, szintúgy ps-en is!
7.
7.
crytek
#5: Ha akárki odamenne akkor az év legjobb címei nem mindig a sonytól zengenének (shittendo nem érdekel) Sajnos a msnak fejlesztők terén a selejt jutott. Az értelmiség akik iparos munkát akarnak letenni már rég a sonynál vannak.
Lehet moslék születne az ötletből de én pl az ilyen Hellblade fejlesztőket állítanám az ügyre mert azoknál pl látom hogy jót és minőségit akarnak alkotni. Ahogy a Halot is odaadnám a cod fejlesztőknek és végre lenne értelmes single halo is.

Nem mellesleg ez a "végtelen" pénz nagyon régóta adott a MS-nak és nagyon régóta látjuk hogy ez magában semmire nem elég.
6.
6.
Br1sk
gears 1,2 és 5 -öt próbáltam. az első 2 része a legcsúnyább játék amit valaha láttam. az 5 már jól néz ki. játszani egyiket se bírtam 2 óránál többet
5.
5.
zoli12i
#3: Ez igaz, de a világ összes pénze ott van náluk, kb. bárkit oda lehetne csábítani. Ráadásul CliffB is visszamenne.
4.
4.
elgeri
Én nem értek egyet a negatív hangokkal.
Számomra a legjobb Xbox játékszéria!

A Gears 1 szuper volt anno.
De a 4-est és 5-öst is nagyon imádtam! Sőt…
Nagyon várom a 6-ost, ami tényleg lassan jön. Gondolom csak a generáció végére :(
3.
3.
crytek
#2: Kiknek? Akik a régi még azt mondom jónak is nevezhető 1-2-3 rész fejlesztőinek nagy része már nincs is itt. Pedig sokéig pletykálták a felújított kollekciót.
UE5 alá betolni az első 3-at azt zene..
2.
2.
zoli12i
#1: Csak a tökükre kéne lépni, mert így nem lesz semmi ebben a generációban már.
1.
1.
crytek
Szerintem inkább csodára van szűksége ennek az ip-nek de minimum egy sony studióra..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...