Egy fontért vágják utánunk az Immortals of Aveumot Nagy-Britanniában

  • Írta: pandaril
  • 2024. február 18.
  • Biznisz
Link másolása
A közösségi médiában kezdett el terjedni a hír, miszerint a brutális akciózásairól ismert Asda majdnem ingyen osztogatja a tavalyi év egyik legnagyobb bukását.

2023, ahogy arról már többször is volt szó, a legek éve volt. A kritikai sikereken és váratlan, mégis megérdemelt eladási számokon túl számos olyan cím is napvilágot látott, amire még politikai korrektséggel is annyit lehet mondani, hogy bárcsak ne tette volna. A kimondottan rossz játékok mellett talán még zavaróbbak azok, amelyekben ott van a potenciál, hogy jók legyenek, de pár dolog egyszerűen lerántja az adott címet a középszer szintjére.

Ebbe a mezőnybe lehetne sorolni az Immortals of Aveumot is, aminek harcrendszere sokak számára csalódás volt, lévén a Hexen szellemi örökösét keresték benne. A megjelenés utáni igen testes frissítés és a közel 3 órás demó sem lendített túl nagyot a játék eladási számain – vélhetőleg a 70 dolláros alapár sem segített egy mindenki által AA-címként elkönyvelt játék esetében. A levét az egésznek a fejlesztők itták meg, ráadásul úgy, hogy ők maguk sem látták jó ötletnek a játék kiadását.

Az angliai Asda bolthálózat vélhetően az árat találta a játék legnagyobb Achilles-sarkának, ugyanis a fenti kép alapján elkezdték 1 angol fontért árulni azt. Az Asda csinált már pár igen drasztikus leárazást, a 2023 karácsonya előtti időszakban az év legnagyobb megjelenéseit osztogatták brutális akciókkal, még ha nem is ilyen mértékűekkel. Érdekes lesz látni, hogy vajon milyen mértékben változtatja meg a játék eladásait az akciós ár, ami vélhetően csak a készlet erejéig lesz érvényes.

4.
4.
memoryman
Akkor nemsokára jön game passba? Remélem! :)
3.
3.
xanatos0911
Termeszetesen sold out. Pedig 2 naponta jarok az Asdaba
2.
2.
Kyriaz
Az a 70 dolláros alapár EA Play előfizetőknek volt (EU-n kívül). EU Ps Store-ban, EA Play nélkül az egy "szép" 80 euro volt (30k). ;)
1.
1.
crytek
Ej de jó lenne itt is ilyen akció ...de sose lesz :(
De nem akkora gond, nyáron legkésőbb gpba kerül
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...