FSR 3 és HDR támogatást kap az Immortals of Aveum PlayStation 5-ön

  • Írta: osan
  • 2024. április 3.
  • Érdekesség
Link másolása
A HDR támogatásnak ma kellene megérkeznie, míg az AMD FSR 3 technológiáját „pár hét”, és megkapjuk. Úgy látszik, nem engedik el a játék kezét és a fejlesztéseket pont akkorra időzítették, mikor a játék ingyenesen elérhető a PlayStation Plus katalógusában.

Az áprilisi PlayStation Plus címek között megtalálhatjuk az Immortals of Aveumot is, melyet már le is tölthetünk. Az Ascendant stúdiója pedig bejelentette, hogy grafikai tuningot kap a játék, pontosabban HDR-támogatást és az AMD FSR 3 technológiája is bekerül majd valamikor a közeljövőben – ezzel az Immortals lesz az első játék konzolokon, mely elhozza a képkocka generáló technológiát.

A HDR-támogatás elméletileg a mai nap lesz elérhető a 1.0.6.3.-as frissítéssel, az FSR 3 azonban csak az 1.0.6.4.-es frissítéssel érkezik majd meg. Az Ascendant stúdiója az Enduring Gamesszel dolgozik együtt, hogy elhozzák a technológiát konzolokra is.

Mikor a játék megkapja az 1.0.6.4.-es frissítést konzolokon, egyidőben a PC-s kiadást is frissíteni fogják, hogy az a legújabb AMD technológiát támogassa, azonban a PC-s HDR-re még várnunk kell. A sajtóközleményt nem verték nagydobra:

Az 1.0.6.4.-es patch ki fogja bővíteni az FSR 3-támogatást VRR-monitorokra és TV-kre mind PC-n és konzolokon, így javulni fog a képkocka ráta és csökkeni fognak a játékon belüli remegések, szaggatások.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...