Forza Motorsport - a legújabb update leszámol a felelőtlen versenyzőkkel

  • Írta: szlav
  • 2024. május 14.
  • Letöltés
Link másolása
... vagy legalábbis záros határidőn közös egy pályára küldi őket. A Safety Rating rendszerének revíziója mellett egy rakás új versenysorozatot is hoz a nyolcas számú nagy frissítés.

A Turn 10 csapata már az év elején bejelentette, hogy nagy, átfogó frissítésekkel készülnek a Forza Motorsport idei évére, ezen ígéretek egy része pedig a ma élesedő Update 8-ban be is értek. Mint ahogy az lennyi szokás, a hónap nagy frissítése számos új versenysorozattal bővíti a Builder's Cup, a Rivals és a Featured Multiplayer palettáit - javarészt erről szól a lejjebb megtekinthető előzetes is.

A friss tartalmaknak mindig örülünk, ennél azonban jelenleg jóval izgalmasabbak azok a rendszerszintű változtatások, amelyek élvezhetőbbé, kiegyensúlyozottabbá teszik majd a versenyzést. Ez főképp az online futamokra vonatkozik, ahol a fejlesztők 10-ről a legutóbbi 20 versenyre terjesztik ki a Safety Rating kalkulálását, cserébe viszont az ütközések, levágások és egyéb szabálytalan manőverek jóval nagyobbat lendítenek majd az elkövető játékos beosztásán. Ez a szigorítás egyébként magára a matchmakingre is kiterjed majd, a játékoskeresés során ugyanis a rendszer jóval szűkebb, egymáshoz közel álló biztonsági- és skill-ratingből válogatja majd össze a versenyek résztvevőit.

További javítások várhatók a botok mesterséges intelligenciája és néhány pálya helytelenül megjelenő látványeffektjei kapcsán, emellett pedig néhány új opcióval bővül a Livery Editor és a Free Play is. Az Update 8 teljes patch note-ját itt nézhetitek át, és habár új pályát nem fogtok a sorok közt találni, a június közepén érkező következő frissítéssel egy vadiúj helyszínre is számíthatunk majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...