SGF 2024: Az ellenséges frakciók is teszik a dolgukat a The Forever Winterben

  • Írta: zoenn
  • 2024. június 11.
  • Videó
Link másolása
A Fun Dog Studios most végre mélyebb betekintést engedett a taktikai akciójátékába, amely igen okos PvPvE-rendszerrel lesz felvértezve. Az NPC-k frakciói tőlünk függetlenül is végzik a dolgokat a világban, saját céljaik vannak.

Igen fejlett mesterséges intelligencia dolgozik a külső nézetes posztapokaliptikus lövöldében, amely képes arra, hogy az NPC-frakciókat a saját dolgaik elvégzésére irányítja, minden csoportnak meglesznek a saját céljai, hát még ha a játékosok is összeakasztják velük a bajuszt.

Az alábbi videó betekintést enged a fejlődési rendszerbe, illetve az elérhető testreszabási szintekbe is, amivel mindenféle játékstílus elképzelhető.

A The Forever Winterben egy olyan túlélőközösség tagját irányítjuk, akik folyamatosan harcoló frakciókkal néz szembe, miközben toronymagasságú harci robotok is járják a városokat, hogy a emberiség utolsó tagjait is elpusztítsák.

Jelenleg még nincs dátumunk hozzá, és egyedül a PC-s verziót erősítették meg, ám ha az sikeres lesz, a konzolos változatok előtt is nyitott lesz az út.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...