Az Overwatch 2 x Transformers crossover a legjobb dolog, ami a játékkal eddig történt

  • Írta: szlav
  • 2024. július 8.
  • Videó
Link másolása
Mindezt mondjuk úgy, hogy egyelőre még csak rajzfilmes előzetest kaptunk a holnap rajtoló kollaborációhoz. Miközben az egyik szemünk nevet, a másik sír, sejtvén, hogy az event nem kíméli majd a pénztárcát.

Aki csak a perifériáról követi az Overwatch 2 fejlődését, sok negatívumot hallhatott a Blizzard hero shooteréről. Az elkaszált sztorimód, a kivezetett játékmódok és maga a második részként történő megnevezés sokak szájában hagyott keserű szájízt, de az igazság az, hogy a játék talán még sosem volt olyan egészséges, kifinomult, tartalmas állapotban, mint jelenleg. A pozitívumokhoz pedig mostantól hozzávehetjük a remek kollaborációkat is, a kissé fejvakarós Porsche-kollab után ugyanis a Transformers robotjaival közösködik a játék. És baromi jól áll neki.

A június 9-én, azaz holnap induló esemény négy új skint hoz a játékba. Bastion, Reinhardt, Sojourn és Rammatra felöltik Bumblebee, Optimus Prime, Arcee és Megatron alakját, ehhez pedig a lenti rajzfilmes kedvcsináló adja meg az alaphangot. A Blizzard továbbra is nagyon ért az ütős kedvcsinálókhoz.

Egyelőre nem tudni, hogy az Overwatch 2 és a Transformers kollaborációja kifúj-e néhány méregdrága skincsomagban, vagy esetleg kapunk majd egy egyedi, időszakos játékmódot is. Mindez holnap kiderül, addig is pedig az érdeklődők ellátogathatnak a játék weboldalára, ahol egy ingyenes képregényben tudhatunk meg többet arról, hogyan mosódott össze a Transformersés az Overwatch világa.

1.
1.
sasncore
szlav, mi a f..t szívtál?? 'a legjobb dolog, ami játékkal történt''Egyelőre nem tudni, hogy az Overwatch 2 és a Transformers kollaborációja kifúj-e néhány méregdrága skincsomagban, vagy esetleg kapunk majd egy egyedi, időszakos játékmódot is.'
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...