TGS 2007: Hatperces Metal Gear Solid 4-trailer

Link másolása
Rendkívül látványos, több mint hat perces Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots-trailer érkezett - érdemes megvárni a záró jelenetet is!
Rendkívül látványos, több mint hat perces Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots-trailer érkezett - érdemes megvárni a záró jelenetet is!



A Metal Gear Solid 4 rendkívül látványos és hangulatos is, mindössze annyi a bibi vele, hogy kizárólag PlayStation 3-ra jelenik majd meg. Reméljük, már nem kell sokat várni rá, s hamarosan kezeink között foghatjuk Snake bácsi legújabb kalandjait tartalmazó Blu-Ray-lemezt.
8.
8.
vikthor
Így van!

Csak, hogy olyan "számítógéppel" (fejlesztői rendszer) ami ugyanazt tudja mint a PS3.

De megjelenhetne, mert ezzel mindenkinek játszania kellene:D!
7.
7.
Hororo
Am pc-re is kiadhatnák hiszem számitógéppel csinálják a játékot..... ha meg kiadják veszel hozzá joystikot
6.
6.
Hororo
Halljátok nemértem ezt h snake átváltozik az egyik tariler végén vmi fiatal fasszá de h az nem a snake fiatalon az biztos. Am fasza trailer... Raiden jól megváltozott.
5.
5.
vikthor
Ez valami hihetetlen lesz!!!!!:D

Főleg az öreg Ocelot ütt nagyott.

Szerintem Big Mama az MGS 3-ból az Eva.
4.
4.
vikthor
Nme hiába konzolra jön csak ki. PC-n írányíthatatlan volt a 2 is, és egy mai jó gépnek számító PC-n is szaggat és sokkal rondább mint PS2-n.
3.
3.
Dentis 360
Akiknek nem tetszik ez a japános szöveg,hanem inkább az angol szövegre vágynak:http://www.gametrailers.com/player/25139.html?type=
Ez persze a HD verzió:)
2.
2.
jov
Az egyik legjobb játéksorozat... Hányok tőle, hogy nem játszhattam már a harmadik résszel sem, rendkívül gusztustalan az egész konzol exkluzivitás dolog, az meg, hogy csak egy konzolra jön ki... Ennyit a Sony-ról, ps3-at meg semmi pénzért nem vennék!
1.
1.
StoryTeller
Ezért a gammáért már megéri PS3at venni! Sajnálom hogy nem jön boxra :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...