Prefect World - 1 hét múlva indul a béta teszt

  • Írta: ZsZso
  • 2007. szeptember 22.
  • Hír
Link másolása
Szeptember 28-án megnyitja kapuit a nagyközönség előtt a Perfect World c. MMORPG. A játék béta tesztelésére mindenkit szerettel várnak!
Szeptember 28-án megnyitja kapuit a nagyközönség előtt a Perfect World c. MMORPG. A játék béta tesztelésére mindenkit szerettel várnak!

 

Annak ellenére, hogy Closed beta állapotba kerül csak a rendszer, nem válogatnak majd a delikvensek közt, csupán egy regisztrációra lesz szükségünk ahhoz, hogy játszhassunk. 2 teljes héten át él majd ez a fázis, majd egy hét szünet (és WIPE, azaz karaktertörlések) után valószínűleg kezdetét veszi majd az Open béta fázis.

Nézzük mivel tűnhet ki a sok MMORPG közül:
  • F2P, azaz teljesen ingyenes
  • repkedhetünk
  • nagy csaták (katapultokkal, meg mindennel ami egy jó kis városfoglaláshoz kell)
  • teljesen egyedi karakter ezerrel (kb. mint a Sims 2ben - arccsontok tologatása, stb.)
  • harc földön, vízen, levegõben
  • 5000+ küldi
  • rohadt nagy terület
  • idõjárásváltozások
  • chatsystem, mail, bla bla bla
  • személyre szabható ruhák (lányok előnyben ;)
  • craftolás (kézmûvelõdhetsz)
  • cuccok upgrédelhetõek
  • a peteden lovagolhacc (és ami muris, akár egy jó csajt is felültetthecc az élõ verdádra)
  • saját házad lehet
  • klánod városokat birtokolhat (amikért akár hetente harcba szállhat)
  • házzasság-rendszer (igen-igen)
  • eventek (lóverseny és hasonlók)
  • saját guild logok

Pár link:

Hivatalos Nemzetközi Angol verzió honlapja (angol)
Perfect World - Hungarian Scene (magyar fan site)

Itt mindent megtaláltok (telepítési útmutató, regisztrációhoz segítség)

Jelenleg több verzió létezik a játékból ezért olvassatok utána! (magyar fan site nyitóoldal tetején megtehetitek) - pl. van olyan verzió ami angol nyelvű és open béta fázisban van ... de sajnos csak a Fülöp-szigetekről engedik be oda a játékosokat.



Még egy kis adalék: A játék már több hónapos ugyan, de távolkeleten már akkor is több mint 30 millió regisztrált tagja volt a gammának (valljuk be, nem kevés), nem hiába hívják Kínai WoWnak.
19.
19.
Chabesz
Én a nyáron már észrevettem a játékot de mindenki csak arról beszélt h nincs angol verzió meg h nem enged be a szerver!ÉS MOST OLVASOM H VAN MÁ ELVILEG OPEN BETA?Kérlek mondjatok egy címet hogy hol lehet regelni meg az "angol" klienst letölteni!Nagyon hálás lennék már jobban vártam erre a játékra mint a WoW Lick Kingre:P:P
18.
18.
Dari
omg O.o az ajánlottnál jobb gépem van de hát ennek azért gyönyörű a grafja gondolom azt ne fogom bírni, de ígyis nagyon szép lesz...
17.
17.
ZsZso
Hihetetlen alacsony a gépigénye, nagyon jól optimalizálták. Igazából a városok kínozzák meg a gépet, de szerencsére tettek a játékba egy olyan funkciót, hogy egy gombnyomásra visszaveszi minimumra a grafot. Így ha városba jársz és nagyon akad, katt, és már jó is. Mikor kiérsz, visszaállítod. (szóval gondoltak a kis géppel rendelkezőkre is)



Egyébként:

A minimum konfiguráció:

* Processor - Pentium 3, 800 mhz

* Memory - 256 RAM

* Hard Disk Space - 2.5 GB

* Video Card - 64 MB Video Card



Ajánlott konfiguráció:

* Processor - Pentium 4, 1.8 Ghz

* Memory - 512 RAM

* Hard Disk Space - 2.5 GB

* Video Card - 128 MB Video Card





16.
16.
Dari
hát nekem így a '07es év vége fele sem nagyon fogja birni a gépem XD a client meg már 50% torrenntel, 1-2 és lent van :P (töltök mást is XD)
15.
15.
ZsZso
Csak hogy korrekt legyek ... 2005 júliusában :)
14.
14.
ZsZso
Hycker: naja elég sokan játszunk vele a maláj (kínai nyelvű) verzióval, angolosítással. Úgy emléxem nyár elején kezdte el egy kisebb magyar csapat. Amúgy a játék kínában jelent meg legelőször ... 2005 májusában!
13.
13.
Hycker
főnököm már vagy két honapja ezt tolja :D na jo lehet tuloztam a két honappal de régota ezzel játzik persze munkahelyen :)
12.
12.
ZsZso
Lehet tölteni a klienst, de csak 28án lövik be a szervereket. 2 hétig megy, aztán 1 hét szünet + wipe, s indul az open beta.
11.
11.
Dari
Engem ez érdekelne, nagyonis... eddig sron voltam, silken, ha ismeri valaki, és unom, full sos meg minden csak kicsit mr uncsi, ez jónak tűnik... egy gépigény kéne cask... meg úgyolvastam hogy 28ig nem mennek a szerok akkor hogy is van? :)
10.
10.
ZsZso
Ja, értem ... a teljes tényleg rohadt messze van még, de hát mit számít az, ha Open bétából wipe nélkül lesz egyszer csak teljes verzió? Már sokan nyomjuk a Maláj verzióval (nem hivatalos angolosítással), s azt kell mondjam nem nagyon találtunk bugokat.
9.
9.
attila4545
én ugy olvastan hogy késöbb jelenik meg a teljes angol nem béta teljes
7.
7.
ZsZso
1 hét múlva. Nem olyan sok idő az. (itt érdemes kipróbálni, aztán egy hónap múlva már élesben indul minden)
6.
6.
attila4545
már örültem hogy lesz majd gy ingyenes mmorpg de az angol valamikor késöbb jelenik meg
5.
5.
attila4545
zszso az ojan mint a hóditóban vagy ijesmiben a dolog megegyszer kösz különben sejetettem hogy valami ijesmi
4.
4.
ZsZso
Huszti: a játék maláj, angol verziója még meg sem jelent ugye, de annyit mondhatok, hogy elég valószínűtlen, hogy benne lesz az OB elején. Létezik kínai verzió (CNPW) is, ami sokkal, de sokkal előrébb haladott mint a maláj (most a maláj kínairól beszélek, röviden MYPW-CN), s ott már benne van a házalás is. Valószínű, hogy a MYPW-CN verziójával megegyező verzió lesz majd a MYPW-EN szeróin is (először én se nagyon értettem a verziókat, de hidd el, értelmes dolgot írtam ide :)
3.
3.
ZsZso
attila: elnézést, lehet nem voltam elég érthető. Item mall egy webes bolt, ahol vehetsz cuccokat a játékba (olyan cuccok ezek, amik nem befolyásolják a gameplayt) ... pl. díszesebb, vagy csinosabb ruhák, hátasok. Stat pont nullázó, stb. De nem vehetsz überbrutál kardot, vagy páncélt. IRL pénzzel fizetsz, s cserébe virtuális javad lesz.
2.
2.
attila4545
mi az az item mall mert ezt irják hogy ez a haszon a készitőknek ezen keresztül jutnak pénzhez mi az valaki tudja?
1.
1.
huszti
Kipróbáltam! Nagyon jó! CSak mivel kínai a nyelv, és az angolf fordítás kesze-kusza (pl küldetés: ölj meg 10 kék szörnyet : de a szörny neve nem kék szörny, hanem lilaakácfa, pl..), ezért letöröltem. Ebben a vezióban tényleg lehet már építkezni is meg várost foglalni?:S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...