Hírarchívum - 2024. február

FSR 3 és XeSS támogatást kapott a Starfield

A legújabb frissítéssel nemcsak grafikai és optimalizációs javítások érkeztek, de a játék végre kapott FSR 3 és XeSS támogatottságot is PC-n.

Megjelenési dátumot kapott a #BLUD

A 90-es éveket idéző, kézzel rajzolt animációval készülő dungeon crawler egy hihetetlenül hangulatos videót kapott, mely végén már el is árulták a megjelenést és a platformokat is.

Megjelent a Rainbow Six SMOL

A Ubisoft-Netflix kollaboráció következő terméke is napvilágot látott, mégpedig a Rainbow Six SMOL személyében. A SMOL alcímre keresztelt játék már elérhető mobilokra, ha rendelkezünk Netflix-előfizetéssel.

Cameron Monaghan eljátszaná Calt a filmvásznon is, egy feltétellel

A Star Wars Jedi-játékok főszereplőjét megformáló színész szívesen eljátszaná a karaktert egy élőszereplős filmben vagy sorozatban is akár, viszont csak akkor, ha az érdemben hozzájárul Cal történetéhez.

Meghackelték a PlayStation Portalt

Sikeresen telepítették a Sony új masinájára a PPSSPP emulátort, így lényegében megszületett az a kézi konzol, amire a rajongók már évek óta áhítoznak.

Feltámasztják a Gigantic-ot

Az alig egy évet élt játék a tavasszal jelenik meg újra baráti áron, extra tartalmakkal és mindenféle mikrotranzakciótól mentesen. A játékosok már jelentkezhetnek a zárt bétára is.

Még az idén esélyes a PlayStation 5 Pro?

Elemzők szerint még 2024-ben megkaphatjuk a Sony konzoljának generáció közepi frissítését, valószínűleg a Grand Theft Auto 6 megjelenésére szeretné bebiztosítani magát a konzolgyártó.

Gigantikus frissítést kapott a Sea of Thieves

Az update mérete platformonként eltér, a Steames a legkisebb, a Microsoft Store-ból letölthető verzió viszont több mint 100 GB-t igényel. Szerencsére a méretet a belbecs is igazolja.

Új képeken a Borderlands-film

A People magazin két képet osztott meg a nyáron a mozikba kerülő adaptációról, és bár a sorozat rajongóinak furcsa lehet ilyen összeállításban látni az ismerős karaktereket, a jelmezeket dicséret illeti.

Megvannak az Xbox Game Pass következő két hetének új címei

Pár címet már a mai naptól tolhatunk, míg a többire várnunk kell egy kicsit, viszont a kínálatot elnézve megéri türelmesnek lenni, ráadásul a felhozatal ezúttal is igen változatosra sikerült.