Előzetest kapott a Netflix Megtorlója

  • Írta: fojesz
  • 2017. szeptember 20.
  • Cooltúra
Link másolása
A The Defenders után is van élet a Netflix Marvel-univerzumában, legközelebb a Daredevilben bemutatkozott Megtorló kap saját sorozatot. Kedvcsináló előzetessel hangolunk a premierre.

A nehezítés az, hogy még mindig nem tudjuk, hogy mikor várható a premier, a Netflix valószínűleg a New York-i Comic-Conra tartogatja a bejelentést, ami az október 6-i hétvégén esedékes. A találgatások szerint azonban valószínűtlen, hogy a sorozat beelőzné a Stranger Things október 27-én rajtoló második felvonását, így leghamarabb novemberben ülhetünk neki a Jon Bernthal által alakított karakter történetének.

9.
9.
Prax
Nekem annyi a bajom vele, hogy az éj emlékeim szerint Punisher egy széles vállú, izmosabb fickó volt, ő meg hát.... nem.
7.
7.
fehérbence
#5: nem szar színész .
És a második évadban nyírták ki nem a második epizódban ...
6.
6.
hadzsime
Jónak tűnik. Ezt a karaktert mintha neki találták volna ki.
4.
4.
PaprikaJancsi
#3: Asylum csak „filmgyártó”, nem pedig csatorna. Vagy már úgy kinőtték magukat, hogy Amerikában már tüntetést rendeztek, hogy induljon be, aminek be kell indulni? :)
3.
3.
user101
De a SyFy és az Asylum-ot sosem fogják ! :)
1.
1.
Rézfánfütyülő
Nem bírtam letörölni a vigyort a pofámról, a zene passzol, az akció jól néz ki, a karakter pontos (bár a CIA részen még gondolkodom hogy jó ötlet e) jó lesz ez. Jöjjön már.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...