The Red Lantern - a kutya az ember legjobb barátja

  • Írta: gorien
  • 2020. március 2.
  • Videó
Link másolása
A The Red Lanternben Alaszka rideg pusztáit vesszük a nyakunkba, hogy hazajussunk szánhúzó kutyáinkkal az oldalunkon. A kalandban a kutyák lesznek a leghasznosabb társaink, no meg a saját talpraesettségünk.

Ha netán megihletett volna nemrég mozikba került A vadon hívó szava, és magad is a fagyos tundrára vágysz, ahol csak a szánhúzó kutyáidra számíthatsz, akkor a The Red Lantern pont a te játékod. A Timberline Studio fejlesztésében készülő roguelite játékot a hajtó szemszögéből élheted végig, akinek egyetlen feladata hazajutni a vadonon át.

A legfontosabb szövetségesed az öt szánhúzó eb lesz, akik mind egyedi erősségekkel és gyengékkel rendelkeznek. Miközben a saját fizikai és mentális egészségedet óvod, rájuk is vigyáznod kell, hogy kiaknázhasd képességeiket: akár vadászatról, akár titkok felkutatásáról van szó. A kaland során rendre kapcsolatba lépsz a természettel, és minden tettedet Ashly Burch narrálja.

A The Red Lantern 2020 nyarán érkezik PC-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre.

2.
2.
latis666
Ok hogy kevés a pénz de az legyen már alap, hogy ha megy a szán mozog a kutyák lába, mert elég béna ahogy az első méteren csak csúsznak a szán előtt. Ráadásul szerintem ha ez nem volt fontos akkor a játék többi része is elnagyolt lesz. Maga az alapötlet érdekes és szívesen kipróbálnám.
1.
1.
Őrnagy
Elég eredeti ötlet. Sajnos kissé illúzióromboló, ha egy behavazott tájon semmi nem hagy nyomot. Persze, gondolom, itt a tökéletes megjelenítésre nem volt pénz. Ettől függetlenül kipróbálnám, pont a Jack London-feeling miatt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...