Werewolf: The Apocalypse - a farkas három alakja

  • Írta: gorien
  • 2021. január 26.
  • Videó
Link másolása
A Földanya veszélyben van, az őt pusztító emberek és a gonosz Wyrm útjában pedig kizárólag Cahal áll. Cahal azonban vérfarkas, ami azt jelenti, három különböző alak is a rendelkezésére áll, hogy szétcsapjon az ellenségei között.

Néhány napja a Cyanide fejlesztői videónaplókkal kezdtek hangolni a Werewolf: The Apocalypse – Earthblood közelgő megjelenésére, most pedig egy gameplay előzetest kaptunk, ami Cahal harci képességeit illusztrálja. Az asztali szerepjátékon alapuló alkotásban egy vérfarkast irányítunk, aki a Föld (azaz Gaia) védelmében száll szembe az azt kizsákmányoló emberekkel.

És ha már vérfarkas, ez azt jelenti, hogy többféle alak közül is válogathatunk, amikor a Wyrm, egy pusztító, kozmikus lény szolgáinak nyomába eredünk. Ha épp észrevétlenségre van szükség, egy mezei farkas formáját ölthetjük, amivel akár szűk helyekre is beférünk, míg ha harcra kerül a sor, tombolós vérfarkasként márthatjuk karmunkat az ellenbe. Cahal persze emberként sem védtelen hála kézi nyílpuskájának, de csak ebben az alakjában tud interakcióba lépni az embernek tervezett eszközökkel.

A Werewoldf: Apocalypse – Earthblood február 4-én jelenik meg PC-n, Xbox One-on és Series X/S-en, valamint PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön.

1.
1.
deso
Kicsit időutazásnak tűnik a 2000-es évekbe, de nekem jöhet egy ilyen jó kis klasszikus lineáris akciójáték :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...