Csak jövőre jelenik meg az Evil Dead: The Game

  • Írta: szlav
  • 2021. augusztus 5.
  • Csúszás
Link másolása
A vártnál hosszabb pihenőt kap Ash Williams, a legfrissebb hírek szerint ugyanis csak 2022 februárjában támadnak az élőholtak. A csúszás borús hírét ellensúlyozza, hogy a játék ezzel egyjátékos módot is kap.

A júniusi E3-as forgatag közepén láthattuk utoljára az Evil Dead-játékot, az adaptációt készítő Boss Team Games ekkor azonban még azt ígérte, hogy még idén leszámolhatunk a halottakkal. Ha ti is vártátok már a kooperatív vérontást, akkor keserédes híreink vannak számotokra: a fejlesztőcsapat ma Twitteren bejelentette, hogy 2022 februárjáig tolták a premierdátumot.

A csúszásnak egészen egyszerű okai vannak: a játék nincs még abban az állapotban, mint ahogy azt a fejlesztők szeretnék, és mivel ők is arra törekednek, hogy a rajongók a lehető legnagyszerűbb Evil Dead-élményben részesüljenek, végső soron arra jutottak, hogy jobb, ha kap még egy kis időt a játék a sütőben.

Na, de mi keserédes híreket ígértünk, úgyhogy most jön a nettó pozitívum! A további fejlesztésre szánt időt a Boss Team Games részben arra szánja, hogy eleget tegyenek egy nagy rajongói kívánságnak: elkészítik a játék single player módját. Nyilvánvaló, hogy a teljes élményben az részesülhet majd, aki a barátai oldalán száll majd szembe a zombikkal (vagy zombiként támad a barátaira), de a játékhoz készülő új opciónak hála akkor sem fogunk unatkozni, ha a többiek éppen nem érnek rá a mókázásra.

3.
3.
Hatalmas fan-ként nagyon várom, főleg hogy Third Person nézet.
Boomstick forever.
2.
2.
crytek
Single miatt nagy pacsi nekik...
1.
1.
habo
És mikre jelenik majd meg?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...