ILL - befutott az első játékmenet-bemutató

  • Írta: Shifty
  • 2022. január 3.
  • Videó
Link másolása
Számos koncepciós videó után végre megérkezett a kanadai Team Clout fejlesztésében készülő ILL első játékmenet-kedvcsinálója, ami akciót nem tartalmaz, cserébe a látványt és a hangulatot tökéletesen bemutatja.

Megannyi elképesztően látványos és hangulatos koncepciós videó után végre mozgásban is megtekinthető a kanadai Team Clout legújabb fejlesztése, az ILL. A stúdió a mobilos játékok után vágott bele a nagyobb költségvetésű, Unreal Engine 5 hajtotta horror-shooter fejlesztésébe, amiben közvetve az Epic is segédkezik, ugyanis a csapat az Epic MegaGrants tehetséggondozó programjának a tagja.

Az ILL egyelőre nem rendelkezik platformlistával és megjelenési dátummal. Emlékeztetőnek íme, néhány korábbi koncepciós felvétel:

5.
5.
br1Koo
#4: Nem hentelésre vágyok. Csak amikor egy fps játékban vagy direkt egy szerencsétlen lassú karakter bőrébe bújtatva az nem igazán veszi jól ki magát. A Condemned: Criminal Origins ezt jól csinálta, de megvettem a Resident Evil 8-at és 10 perc játék után visszakértem a pénzemet, mert olyan borzasztó az irányítás, meg az hogy a scriptelt dolgokat úgy és olyan ütemben kell teljesíteni ahogy a játék akarja, ami rohadtul szembetűnő és zavaró.
4.
4.
Yanez
#3: Lassúbb is kell. Ha hentelésre vágysz, ott a Doom.
3.
3.
br1Koo
Ezen már most látni, hogy az irányítás ugyanolyan kényelmetlenül lassú és idegesítő lesz mint az új fps Resident Evil játékokban. Kár, mert a stílusa, meg az atmoszférája amúgy nagyon adja.
2.
2.
Viktor_The_Best
Ez Resident Evil 7-re emlekeztet engem nagyon ez a jatek a video alapjan. Remelem jo lesz.
1.
1.
crytek
Nagyon várom már mi sül ki ebből.. Bárcsak olyan lenne már minden game mint a 2. videoban..a render az már baszott jól megy mindenkinek..de valahogy a game nem akar soha ilyen lenni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...