Lelepleztek három új Assassin's Creed-játékot

  • Írta: RangerFox
  • 2022. szeptember 11.
  • Bejelentés
Link másolása
A Ubisoft az Assassin's Creed: Mirage mellett két másik nagy, illetve egy mobiljátékot is bejelentett a franchise-hoz, viszont egyelőre csak a kódnevük és a helyszínük ismert.

Nem csak az Assassin's Creed: Mirage hivatalos leleplezése az egyetlen hír a franchise-t illetően. A Ubisoft három másik Assassin's Creed-játékot is bejelentett, igaz, az egyik csak mobilokra érkezik majd. A Mirage alcímet viselő rész után érkezik az egyelőre csak Assassin's Creed: Codename Red nevet viselő rész, mely a feudális Japánba kalauzolja majd el a játékosokat, és a Ubisoft Quebec dolgozik rajta.

A másik nagy, prémium játék az Assassin's Creed: Codename Hexe alcímet viseli. Jelenleg nem sok részlet derült ki a rövid, ám nagyon hangulatos kedvcsinálóból, csupán egy gallyakból és madárcsontokból álló kis totemet villantottak, mely erősen a boszorkányüldözések korát idézi. 

A harmadik Assassin's Creed-bejelentés egy mobiljátékot tartogatott, mely a Codename Jade kódnevet viseli. Ugyan egy mobiljátékról van szó, a Ubisoft elmondása szerint teljesértékű élményt fog kínálni a játékosoknak, nyitott világgal és a jól ismert játékmenettel. A főhőst mi magunk hozhatjuk majd létre, a helyszín pedig az Assassin's Creed Chronicles: Chinából ismert feudális Kína lesz.

A Codename Red és a Codename Hexe az Assassin's Creed Infinity keretében jelenik meg, amely egy korokon átívelő élő szolgáltatás lesz, egyfajta központi platform. A Ubisoft ebben látja a franchise jövőjét.

8.
8.
LGHDTV+
#7: Nekem a GoT az volt aminek az új ACknak lennie kellett volna. Szerintem a GoT az eddigi legjobb AC játék.

De várom ezeket is, mert az Origins szerintem túl monoton volt, az Odysseyben a harc volt elég szar, de a hajózást imádtam abban is, meg a világot, és a Valhalla szerintem már egész jó játék lett. Mindhárommal el lehetett játszogatni, de nekem valahogy a Valhallában nem érződött annyira grindnak a szokásos ubi formula, inkább élveztem, felfedeztem stb. Ha a Mirage,Hexe, és Red legalább olyan jó lesz mint a Valhalla én örülni fogok.
7.
7.
Robilluma
A Tsushima minden csak nem AC. Viszont 1000x jobb játék. Vizuálisan, az art designt tekintve, a harcot, a párbeszédeket, szamurájos fílingjét és kb mindent tekintve.
A Kurosawa mód briliáns. Lehetne sorolni. Nincs értelme.
Majd meglátjuk mit hoz ki ebből az Ubi.
5.
5.
Daniel21
#3: "Aki japán AC-t akar, ott a Ghost of Tsushima"

- nem.
4.
4.
Feri899
3 AAA játék egyszerre? Tartok tőle, hogy a mennyiség a minőség rovására fog menni...
3.
3.
csoki0619
Aki japán AC-t akar, ott a Ghost of Tsushima.
Nem tudom mit tudnának még a Ubi-nál hozzátenni, h felülmúlja a Sucker Punch Japán kultúrároz való tisztelgését. Oké, szinte biztos,h nem lesz ennyire realisztikus, lesznek benne mitológiai elemek, a világ is biztos 3-szor akkora lesz, lehet majd benne tornyokat mászni (ja, azt lehet a GoT-ba is).
Mindenesetre a műsor nagyon szar volt, ez már nem az a Ubi régóta, amit annak idején a kétezres évek elején megszerettünk. Ezek csak tucattermékek tömkelege amikből hiányzik a lélek.
2.
2.
Minekidenev
Japánra már régóta vártam, szerintem jól beleillik az (eredeti) AC koncepcióba. A boszorkányüldözés eddig nem jutott eszembe, de sok lehetőség van benne. Nagyon tetszene egy az eddigieknél jóval félelmetesebb és vadabb játék, mondjuk kizárólag női karakterrel (aki pl. először a történelemben nem 10/10-es bombázó). Kíváncsi leszek, bár elég valószínű, hogy megint legyártják ugyanazt a lélektelen ládanyitogatós világot, mint amit már oly sokszor megtettek.
1.
1.
crytek
AC 1 Remake meg sehol.. Vajon kacsa volt?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...