CDPR: Single player játékokban nincs helye a mikrotranzakcióknak

  • Írta: aronsz
  • 2024. március 31.
  • Hír
Link másolása
A többjátékos mód már más tészta, azonban a The Witcher és a Cyberpunk 2077 fejlesztője a single player játékokban nem látja értelmét a mikrotranzakcióknak, derült ki egy interjúból.

Piotr Nielubowicz a CD Projekt Red gazdasági igazgatója adott interjút a lengyel StockWatch oldalnak – számolt be az Insider Gaming. “Nem látjuk a helyét a mikrotranzakcióknak a single player játékok esetén”. Válaszolta arra a kérdésre, hogy a jövőben számíthatunk-e ennek a mechanikának a megjelenésére. Az ominózus mondatot JuiceHead X-felhasználó vette észre, aki közzétette az angol fordítás.

Hozzátette ugyanakkor azt is, hogy ez nem jelenti azt, hogy a mikrotranzakcióktól teljes egészében elzárkózik a csapat, a jövőben, főként többjátékos móddal rendelkező játékoknál számíthatunk majd erre az elemre.

A gazdasági igazgató szavai rezonálnak a stúdió vezetőjének, Adam Kicinskinek a gondolataival, aki 2020-ban a Cyberpunk 2077 kapcsán mondta el, hogy a mikrotranzakciók az online módban várhatók csak.

Mostanában a Dragon’s Dogma 2-vel kapcsolatban merült fel újból a mikrotranzakció témája. Az egyébként komoly hibákkal megjelent játékot sokan kritizálták, mivel korábban be nem jelentett mikrotranzakciók jelentek meg a játékban. A CDPR vezetőinek elmondása alapján a már gőzerővel készülő The Witcher-játék esetében ettől nem kell tartani.

4.
4.
crytek
#3: Microló... az is amikor pl veszed azt hogy hirtelen 10 szintet ugrasz. Game elején megveszed azt a fegyvert amit amúgy 40 óra után lenne csak meg stb.
És igen azért csinálták ezt mert van rá igény és főleg multis címeknél ahol egy címmel több pénzt termelsz 1 év alatt mint 13 ér alatt termlesz 3 db witcher játékkal..
A kiadók csak azt csinálják amire igény van.. nyilván vannak akik balfaszul teszik de a többeiekndegeszre szedik magukat
3.
3.
Deadpool
#2: Nem, lootboxok vagy például egy rpgben vehetsz valódi pénzért felszerelést vagy tapasztalati pontot stb.
2.
2.
Shao Kahn
Ööö...csak kíváncsiságból, a mikrotranzakció az a játékon kívül, bővítmények és dlc-k megvásárlását jelenti?
1.
1.
Anti crytek
Ezt a baromságot... Én nem is élvezek úgy egy játékot, ha nem kell az ultimate edition megvásárlása után még minimum 30-40ezret mikrotranzakciókra elkölteni....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...