Killer Klowns from Outer Space: The Game - itt táboroznak a gyilkos bohócok

  • Írta: szlav
  • 2024. május 26.
  • Videó
Link másolása
Crescent Cove-ban nemsokára újra elszabadulnak az űrből érkezett gyilkos bohócok, mégpedig az Illfonic és a Teravision aszimmetrikus horrorjátékában. A legújabb kedvcsinálóban a játék egyik pályáját nézhetjük át tüzetesebben.

Az 1988-as Killer Klowns from Outer Space, avagy Gyilkos bohócok az űrből maximumra járatta a horror-vígjátékok hibbant zsánerét, pár héten belül pedig egy aszimmetrikus multiplayeres játékban foglalkozhatunk újra a témával. A legújabb kedvcsinálónak hála a Crescent Cove Clown Camp nevezetű táborhelyet, vagyis a játék egyik pályáját repülhetjük körbe, így a trailer nem túl eseménydús, de azt jól demonstrálja, hogy minden adott lesz a véres mészárláshoz.

A Killer Klowns from Outer Space: The Game felett egyébként az az Illfonic bábáskodik, akiknek olyan hasonló, filmfranchise-okon alapuló aszimmetrikus online játékokat köszönhetünk, mint a Friday the 13th: The Game, a Predator: Hunting Grounds, illetve a Ghostbusters: Spirits Unleashed. Mindegyik cím megtalálta a maga eltökélt játékosbázisát, ám széleskörű vonatkozásban egyik sem tört a Dead by Daylight babérjaira. Vajon a bohócok lesznek az elsők, akik változtatnak majd ezen?

A játék egyébként június 4-én debütál PC-n, Xbox Series X/S-en és PlayStation 5-ön.

1.
1.
crytek
Hogy ezeket a szarokat nem unja még ez a cég...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...