Call of Duty: Warzone PC, PS4, XBOXONE

Önállóan is futtatható, free-to-play battle royale-módot kapott a Call of Duty: Modern Warfare.
Típus:

Call of Duty: Warzone - túl a 15 millión

Az Activision ismét közzétette a hivatalos eredményeket a battle royale-játékmódra kihegyezett ingyenes játéka kapcsán. A Warzone a szombati napra virradóan a 15 milliós határt is átlépte, és a játékosok számra egyre csak nő.

200 fősre bővül a Call of Duty: Warzone

A Call of Duty: Warzone a maga 150 fős meccseivel jelenleg is a nagyobb létszámú battle royale-címek közé tartozik, de az Infinity Ward hamarosan ennél is mozgalmasabbá teszi az akciót.

Durva hibát fedeztek fel a Call of Duty: Warzone-ban

Mint ismert, a legújabb CoD óriási sikerként könyvelhette el az első 24 órát a maga több mint 6 millió játékosával. Azt azonban érdemes szem előtt tartani, hogy a játék továbbra is bétastátuszban fut, így kisebb-nagyobb döccenőkkel kell számolni.

Call of Duty: Warzone - 6 millió játékos egy nap alatt

Fergeteges startot vett a Call of Duty: Warzone, a Modern Warfare ingyenesen játszható battle royale-mellékhajtása. Az Activision adatai szerint egy nap alatt 6 millió játékos ugrott le Verdansk megtépázott városába.

Call of Duty: Warzone - így zajlanak majd a meccsek

A tegnapi napon hivatalosan is bejelentették a délután önállóan futtatható formában is elrajtoló Call of Duty: Warzone érkezését, melyről most érkezett néhány játékmeneti érdekesség és egy gameplay felvétel.

Bemutatkozott a Call of Duty: Warzone

Bár a szivárgások alapján már elég egyértelmű volt, beigazolódtak a pletykák és a találgatások, battle royale-módot kap a Call of Duty: Modern Warfare, amely önállóan futtatható, free-to-play formában is elérhető lesz holnaptól.