Call of Duty: Warzone PC, PS4, XBOXONE

Önállóan is futtatható, free-to-play battle royale-módot kapott a Call of Duty: Modern Warfare.
1621011600

Play at Home - in-game tartalmakat osztogat a Sony

Tovább folytatódik a Sony Play at Home elnevezésű kezdeményezése, azonban ezúttal nem ajándékjátékokkal, hanem ingyenes játékon belüli extrákkal kedveskedik a PlayStation-tulajoknak a japán cég.
1620975600

Call of Duty - jönnek a nyolcvanas évek hősei

A Call of Duty: Black Ops – Cold War, a Warzone és a Mobile hamarosan néhány ismerős akciósztárral lesz gazdagabb. Az Activision hivatalosan is bejelentette a szezonközepi frissítést, ami visszarepít minket a nyolcvanas évekbe.
1620633600

Az Activision elhatárolódik Ghost színészétől

A Call of Duty: Modern Warfare és Warzone népszerű operátorát, Ghostot alakító Jeff Leach agresszív, toxikus és szexista megnyilvánulásai miatt került a napokban a reflektorfénybe. Az Activision emiatt búcsút mondott a szinkronszínésznek.
1620554400

Rambóval és John McClane-nel erősít a Warzone?

Az Activision legújabb teaserei arról árulkodnak, hogy hamarosan két ikonikus 80-as évekbeli akciófilm főszereplője, John McClane és Rambo is csatlakozhat a Call of Duty: Warzone ütközeteihez.
1620216000

Az Activision rákapcsol a játékfejlesztésre

Megtartotta az idei első negyedéves pénzügyi beszámolóját az Activision Blizzard. Megtudtuk többek közt, hogy a Call of Duty-franchise továbbra is jól szerepel, hogy a Blizzard játékosbázisa csökken, és hogy a Diablo: Immortal idén várható.
1619787600

Már a Toys for Bob is a Call of Dutyn dolgozik

A legutóbbi Crash Bandicoot-játékot jegyző Toys for Bob csapata a Twitteren erősítette meg, hogy közreműködött a Call of Duty: Warzone harmadik szezonjának munkálatainál. Most már lényegében a teljes Activision a Call of Dutyn dolgozik.
1619366400

Újabb mérföldkövet lépett át a Call of Duty-franchise

Egészen elképesztő karriert futott be az elmúlt tizennyolc évben a Call of Duty-széria, ami rögtön két elképesztő eredménnyel is büszkélkedhet: ebből az egyik, hogy a frencsájz összesített eladásai elérték a 400 milliót.
1619164800

Call of Duty: Warzone - így néz ki az új Verdansk

Meghalt a király, éljen a király! Hiába semmisült meg egy atomrobbanásnak köszönhetően a Call of Duty: Warzone jól ismert pályája, a Verdansk, így sem kell lemondanunk róla - csak egy kicsit visszautazunk az időben a 80-as évekbe.
1618927200

Black Ops: Cold War - tartalmas lesz az új szezon

Napokon belül élesedik a Call of Duty: Black Ops - Cold War harmadik szezonja, amely az előzetes infók alapján tisztességesen kárpótolja az elmúlt hónapok laposságát. Lássuk, mit ígér a roadmap!
1613548800

Black Ops: Cold War - Laoszba vezet az új szezon

Hamarosan megérkezik a Call of Duty: Black Ops - Cold War második szezonja, amely a legújabb előzetes szerint Laosz dzsungeleibe kalauzol majd el bennünket. Bemutatkoznak az új operátorok is.