Call of Duty: Warzone PC, PS4, XBOXONE

Önállóan is futtatható, free-to-play battle royale-módot kapott a Call of Duty: Modern Warfare.
1642773600

Véget érhet a Call of Duty éves megjelenési ciklusa?

Komoly változtatásokat hozhat a Microsoft és az Activision Blizzard dealje. A Bloomberg értesülései szerint a Call of Duty fejlesztőstúdiói szívesen lassítanának a 2005 óta futószalagon érkező széria megjelenési ciklusán.
1642663843

Csúszik a Vanguard és a Warzone második szezonja

A Call of Duty hivatalos oldalán megjelent egy közlemény, amiben az Activision megerősítette, hogy a játékokkal kapcsolatos komoly hibák miatt elhalasztják a Vanguard és a Warzone új szezonját, és a problémák orvoslására fókuszálnak.
1642093200

A szokásosnál korábban érkezhet az új Call of Duty

Gyakorlatilag nyílt titok, hogy idén ősszel érkezik a 2019-es Modern Warfare folytatása, egy ipari bennfentes szerint azonban a Call of Duty: Vanguard alacsony eladásai miatt az Activision a szokásosnál korábban piacra dobhatja az új címet.
1641405658

Az Activision beperelt egy csalásokat készítő oldalt

Az Activision megelégelte, hogy minden próbálkozása ellenére továbbra is tönkreteszik a csalók a Warzone-rajongók játékélményét, ezért a kiadó úgy döntött, bíróság elé cibálja azokat, akik különböző csalásokat árulnak az interneten.
1639476000

Ezen a hétvégén is ingyenes lesz a Vanguard multija

Hamarosan kezdetét veszi a Call of Duty: Vanguard és a Call of Duty: Warzone ünnepi eseménysorozata, ennek részeként pedig ismét ingyenessé válik a franchise fősodrát erősítő játék multiplayer módja.
1638977440

Jövőre jöhet a Warzone mobilos változata

Hivatalosan még nem jelentette be az Activision, hogy mobilokra költöztetné a Warzone-t, de a tavalyi év után újabb bizonyítékok kerültek elő, amelyek arra utalnak, hogy jövőre befuthat a játék hordozható változata is.
1638879780

Call of Duty: Warzone - trailerrel várjuk az új szigetet

Nagy nap lesz a holnapi a Call of Duty: Warzone-játékosok számára, hiszen élesedik a battle royale új szigete, a csendes-óceáni Caldera. A készítők egy launch trailerrel is előrukkoltak ennek apropóján.
1638811842

TGA 2021: Távol marad az Activision Blizzard

Az Activision Blizzard körüli botrányok után a kiadó nem képviselteti magát az idei esztendő utolsó nagy játékeseményén, a The Game Awardson. Ezt a műsor vezetője, Geoff Keighley jelentette be a Twitteren.
1638615600

Emelés helyett kirúgták a Call of Duty tesztelőit

Több mint tizenkét QA-tesztelőtől vált meg a minap az Activision és a Raven Software. A Call of Duty: Warzone minőségellenőrzéséért felelős alkalmazottak fizetésemelésre számítottak, de ehelyett ajtót mutattak nekik.
1638360000

Nézzük meg közelebbről a Warzone új szigetét!

Némi késést követően jövő héten érkezik meg a Call of Duty: Warzone új szigete, amelyet most alaposabban is szemügyre vehetünk az új trailernek és a hivatalos térképnek hála.