Call of Duty: Warzone PC, PS4, XBOXONE

Önállóan is futtatható, free-to-play battle royale-módot kapott a Call of Duty: Modern Warfare.

Íme, a The Game Awards idei jelöltjei

Ez az év sem telhet el anélkül, hogy a The Game Awardson Geoff Keighley kitüntesse a legjobbnak tartott játékokat és fejlesztőket. Az idei eredményhirdetés december 9-re esik, lássuk, kiknek szurkolhatunk!

Az egész sorozatból tilthatják a Call of Duty csalóit

A Call of Duty: Warzone következő nagy frissítésével élesedik a Ricochet, a széria új anti-cheat rendszere, melynek bevezetése után az Activision nem bánik majd kesztyűs kézzel a csalókkal. A széria összes részéből repülhetnek a bűnösök.

Call of Duty: Warzone - egy új kor kezdete

Megjelent a Call of Duty: Vanguard, hamarosan pedig a Warzone is visszatekeri az idő kerekét a 80-as évekből egészen a második világháborúig. A legújabb videóból megtudhatjuk, hogyan ér össze ez a két korszak.

Morális döntések az új Modern Warfare-ben?

Nagyon úgy néz ki, hogy a Call of Duty-sorozat következő felvonása a Modern Warfare folytatása lesz, a második epizód pedig több fronton is újdonságot hoz magával. Például morális döntéseinkkel befolyásolhatjuk a játék menetét.

Íme, az idei Golden Joystick Awards jelöltjei

Idén már harminckilencedik alkalommal rendezik meg a Golden Joystick Awards díjátadót, amelynek a minap kihirdették a jelöltjeit. Már lehet szavazni, az eredményeket pedig november végére várhatjuk.

Call of Duty: Warzone - beköszöntött a halloween

Kezdődhet a félelem és reszketés Verdanskban, na de nem a Hunter S. Thompson-féle! A halloween közeledtével egy olyan hátborzongató eseménysorozat veszi kezdetét a Call of Duty: Warzone-ban, amire még a Sikoly is meg lett hívva.

Call of Duty: Vanguard - kiszivárgott az anti-cheat

Az Activision alig néhány napja leplezte le a Call of Duty: Vanguard és a Warzone új anti-cheat rendszerét, a hírek szerint az új csodavédelem máris kiszivárgott. Ezzel a csalások készítői komoly előnyre tehetnek szert.

Új anti-cheat rendszert kapnak a Call of Duty-játékok

A legtöbb multiplayer játék örökös rákfenéjét képezik a csalók, akik folyamatos fegyverkezési versenyben vannak a fejlesztőkkel. Az Activision most egy új, szigorú csalásellenes rendszert tervez bevezetni több Call of Duty-játékba is.

CoD: Warzone - tartalmas lesz a hatodik szezon

Jövő héten elrajtol a Call of Duty: Black Ops - Cold War és a Warzone utolsó, hatodik szezonja, ami alaposan feje tetejére állítja a dolgokat Verdanskban, de közben a játék zombimódja és a multiplayer is tartalmas újdonságokkal gazdagodik.

Call of Duty: Warzone - átalakul Verdansk

Egy hét múlva megérkezik a Call of Duty: Black Ops - Cold War és a Warzone hatodik szezonja, az eseményeket felvezető előzetes pedig arról árulkodik, hogy kő kövön nem marad majd Verdanskban.