Call of Duty: Warzone PC, PS4, XBOXONE

Önállóan is futtatható, free-to-play battle royale-módot kapott a Call of Duty: Modern Warfare.
Típus:

Call of Duty: Warzone - csalók vs. csalók

Nincs is jobban gyűlölt dolog bármilyen multis összecsapás során a csalásnál. Az Infinity Ward is jól tudja ezt, és már gőzerővel dolgozik rajta, hogy a tisztességtelen előnyhöz jutókat méltó módon megjutalmazza.

Warzone - a konzolosok menekülnek a PC-sek elől

A cross-platform játék szuper dolog, hiszen eltörli a hardveres korlátokat a játékosok között, azonban megvannak a negatív oldalai is. Most épp a PC-n játszó csalók elől menekülnek a Warzone konzolos játékosai.

Call of Duty: Warzone - megvan az 50 millió játékos

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Call of Duty-sorozat battle royale-mellékága, miután a játék alig egy hónap alatt 50 millió játékost állított csatasorba. Úgy tűnik, megérte free-to-play modellben indítani a Warzone-t.

Modern Warfare - beköszöntött a harmadik szezon

Nagyot frissült a Call of Duty: Modern Warfare és Warzone párosa, beköszöntött ugyanis a Season 3. Az új szezonbérlet mellett számos új fegyvert, térképet, operátort és egyéb újdonságot kaptunk.

Modern Warfare - ingyen multiplayer a hétvégére

A Call of Duty: Warzone népszerűsége továbbra is töretlen, de nem árt néha a változatosság. A hétvégén bárki ingyenesen belekóstolhat a Modern Warfare hagyományos többjátékos módjába is.

Új fegyvereket kap a Call of Duty: Warzone

Jókora frissítésre számíthatnak az este folyamán a Call of Duty: Modern Warfare és a Warzone játékosai. A hagyományos többjátékos mód egy új pályát és egy operátort, a battle royale pedig négy új fegyvert kap.

Call of Duty: Warzone - megvan a 30 millió játékos

Szélsebesen gyarapodik a Call of Duty: Warzone játékostábora, a minap pedig újabb mérföldkőhöz érkezett a battle royale-játék. A készítők Twitteren jelentették be, hogy mára átlépték a 30 milliós álomhatárt is.

Szólóban is nyomható a Call of Duty: Warzone

Amennyiben úgy érzed, nincs szükséged csapatra, a Call of Duty új battle royale-játékmódjában egyedül is harcba indulhatsz mostantól. A Solo Mode 149 másik játékossal dob össze, az nyer, aki utoljára állva marad.

Call of Duty: Warzone teszt

A Black Ops 4 mérsékelten sikeres battle royale-módja, a Blackout után az Activision ismét szerencsét próbál a zsánerrel, de ezúttal a tavaly megjelent Modern Warfare körítésében. A kísérlet egyelőre nagyon is sikeresnek bizonyult.

Call of Duty: Warzone - túl a 15 millión

Az Activision ismét közzétette a hivatalos eredményeket a battle royale-játékmódra kihegyezett ingyenes játéka kapcsán. A Warzone a szombati napra virradóan a 15 milliós határt is átlépte, és a játékosok számra egyre csak nő.