Jövőbe tekintő sorozat

MikeReem rovata a tudomány legújabb és a legmeglepőbb témáiról.
1500278820

Még fejlesztik a Nintendo életmódjavító eszközét

Jó ideje nem hallottunk róla, de még mindig fejlesztés alatt áll a Nintendo életmódjavító eszköze, amely a korábbi hírek alapján egy alvásfigyelő kiegészítő lesz. Azt viszont továbbra sem tudni, hogy mikorra készül el.
1498237200

HWSW: 180 fokos VR-formátum a YouTube-tól

A felezett videókkal a Google a nézők mobilos adatforgalmát, nyakát és a készítők idejét is kímélné. Télen jönnek az új formátumhoz készült dedikált kamerák, írja nagytestvérünk, a HWSW.
1495206000

Új VR-szemüvegen dolgozik a Vive-csapat

A headset a Google Daydream platformjára épít, kábelmentes lesz, sőt egyáltalán nem függ majd a PC-ktől vagy okostelefonoktól. Az új szemüveg még idén elrajtol, ha minden a tervek szerint halad.
1487606400

HWSW: Törölte a HoloLens utódját a Microsoft

Valós veszély, hogy 2019-re teljesen lendületét veszíti a HoloLens-projekt. Márpedig csak ekkor jöhet a hardveres frissítés és a megfizethetőbb kiadás, írja nagytestvérünk, a HWSW.
1479995280

HWSW: Zsákban hozza a virtuális valóságot az MSI

Hátizsákként akasztaná ránk az MSI a VR-t. A tajvani vállalat legújabb termékével kötöttségek nélkül mozoghatunk a virtuális térben, már amennyiben előbb kifizetjük a termék igencsak borsos árát - írja a HWSW.
1476604800

HWSW: Az Atari atyja is VR-ozik, nem is akárhogy!

Elképesztő méretű, gyalogosan bejárható virtuális tereket ígér a Modal VR, a VR-piac legújabb versenyzője. A kezdeményezés a konzumerek helyett mindjárt a vállalatokat veszi célba - írja nagytestvérünk, a HWSW.
1471429500

HWSW: All-in-one VR-szemüveget mutatott az Intel

A VR és az AR határán mozgó referenciaplatformot demózott az Intel, az Alloy kábelek nélkül tenné lehetővé kiterjedt virtuális terek felfedezését, miközben RealSense-kamerákkal figyeli az akadályokat - írja a HWSW.
1466510400

HWSW: A nem-emberi intelligencia már velünk van?

A szuperintelligens AI létrehozásához vezető úton előrébb tarthatunk, mint sokan gondolnák. Egyáltalán lehetséges-e ez, és ha igen milyen következményei lesznek egy hasonló intelligencia érkezésének? Új cikksorozat indul a HWSW-n.
1466488833

Látványos Unity-techdemó érkezett

A Unity Technologies kiadta az Adam névre keresztelt techdemójának teljes változatát. A döbbenetes részletességű videóból kiderül, hogy a motor bizony csodákra képes értő kezekben. Hamarosan a saját gépeden is futtathatod.
1463508720

Az Acer is besegít a Starbreeze VR-szemüvegénél

A Starbreeze csapata láthatóan komolyan gondolja, hogy betör a VR-szemüvegek piacára, ebben még a hardvergyártásban járatosabb Acer is segíteni fogja. A rossz hír az, hogy egyelőre nem az otthonokra lőnek a csúcssisakkal.