Marvel's Spider-Man: Miles Morales PC, PS4, PS5

Új felvonással jelentkezett a Marvel's Spider-Man!
1603638000

Spider-Man: Miles Morales - még több gameplay

A Game Informer után ezúttal az Eurogamer szállította a következő játékmenet-felvételt a Marvel's Spider-Man: Miles Moralesből, amelyben bár akadnak ismerős jelenetek, szerencsére pár vadonatúj képsort is megcsodálhatunk.
1602828000

Spider-Man: Miles Morales - lopakodás és harc

Épp csak befutott az előző videó, amely Miles Morales új négylábú cimboráját mutatta be, a Game Informer máris szállította a következőt, és ez már a harcról szól. Miles másfajta képességekkel rendelkezik, mint Peter, és ez a hasznára is válik.
1602752400

Spider-Man: Miles Morales - akcióban a Pókmacska

A Game Informer az ígéretének megfelelően tovább szállítja a látnivalókat a Marvel's Spider-Man: Miles Moralesről. Ezúttal két új videót is kaptunk: megnézhetjük, ahogy Peter és Miles együtt edzenek, valamint a Pókmacska is beköszön.
1602658800

Spider-Man: Miles Morales - Rhinó is beköszön

A Game Informer a Spider-Man: Miles Moralesnek szenteli a következő címlapsztoriját, ennek apropóján pedig egész hónapban szállítja majd a látnivalókat és infókat a játék kapcsán.
1602324000

Elkészült a Marvel's Spider-Man: Miles Morales

Az Insomniac Games tegnap büszkén jelentette, hogy aranylemezre került a Marvel's Spider-Man: Miles Morales, így - elméletileg - már semmi akadálya, hogy a tervezett napon boltokba kerülhessen a játék.
1601532000

Spider-Man: Remastered - újraszabták Peter Parkert

Belenézhetünk a Spider-Man: Miles Morales mellé járó remasterelt Pókember-játékba. Ahogy az ilyenkor szokás, a grafikai tuning elkerülhetetlen volt, de a főszereplő is vadonatúj arcot kapott.
1601028000

Spider-Man: Miles Morales - ingyenes lesz a frissítés

Elég nagy a fejetlenség az elmúlt napokban a Spider-Man-játékok PlayStation 4-es és PlayStation 5-ös kiadásait illetően, amit most a Sony igyekezett röviden tisztázni. Van egy jó és egy rosssz hírünk is.
1600783200

Spider-Man: Remastered - nem lesz külön kapható

Három nem túl jó hírrel tudunk szolgálni a Spider-Man-játékok rajongóinak: nem lesz külön megvásárolható a 2018-as Marvel's Spider-Man újrakeverése, és nem is frissíthetünk arra ingyen, valamint a mentéseinket sem vihetjük át PlayStation 5-re.
1600331923

Ilyen élesben a Spider-Man: Miles Morales

A nagy PlayStation-bemutató során nem maradhatott el a Marvel's Spider-Man: Miles Morales sem. Egy dolgot már most leszögezhetünk: az Insomniac 2018-as játékának önálló mellékága látvány terén nem hoz szégyent az elődjére.
1597336200

Új képet kaptunk a Spider-Man: Miles Moralesből

Egyetlen egy darab új kép érkezett a kizárólag PlayStation 5-re készülő Spider-Man: Miles Moralesből, ami bár nem sok, de legalább mindenki megnyugodhat, hogy nagyon szépen néz ki ray-tracinggel a játékbeli pocsolya.