Resident Evil: Village PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Szokatlan folytatással tért vissza a Resident Evil.

Így fest a PlayStation VR2 teljes nyitókínálata

Március végéig több mint 30 játék érkezik a Sony újgenerációs VR-headsetjéhez, a PS VR2-höz, köztük pár visszatérő nagyágyú is. Lássuk a teljes listát!

Resident Evil: Village - februárban érkezik a VR-mód

Napra pontos dátumot kapott a Resident Evil: Village VR. Számíthattunk rá, hogy a PS VR2 egyik nyitócíme lesz az ingyenes bővítmény.

Lady Dimitrescu is megjelent a God of War: Ragnarökben

Lady Dimitrescu, pontosabban a karakter szinkronszínésze, Maggie Robertson is tiszteletét tette a Sony legújabb kasszasikerében.

Resident Evil: Village - Winters' Expansion teszt

A Resident Evil: Village legújabb DLC-je számos újdonságot hozott az alapjátékhoz, köztük talán a legfontosabbat, a Winters család történetét lezáró Shadows of Rose-t.

PC-re is eljöhet a Resident Evil: Village VR?

Bár hivatalos bejelentés még nem érkezett, a Capcom számos nyomot elszórt már szerte az interneten. Vajon tényleg várható PC-re a VR-verzió?

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Aggodalomra semmi ok, még egyáltalán nem ért véget az őszi játékdömping, így a négynapos hétvégére is bőséggel kaptunk friss megjelenést. Lássuk, mire számíthatunk!

Újra mozog a Resident Evil 4 remake-je

A Silent Hill után a Resident Evil kapta a főszerepet tegnap éjjel, amikor is a Capcom levetítette a Resident Evil Showcase legutóbbi adását. Lássuk a legfrissebb látnivalókat!

Hamarosan újra láthatjuk mozgásban a Resident Evil 4-remake-et

Néhány nap múlva ismét belenézhetünk a hamarosan megjelenő új Resident Evil: Village-kiadásba, valamint 2023 nagy dobásába, a Resident Evil 4-remake-be.

Búcsúzik a Winters családtól a Resident Evil-franchise

Ethan Winters és családja két epizódon át élvezhették a főszerepet a Resident Evil-sorozatban, a Capcom azonban elárulta, hogy a Shadows of Rose DLC-vel pont kerül a történetük végére.

Újabb előzetesen a Resident Evil: Village - Winters' Expansion

A Capcom az idei TGS-en további gameplay felvételeket mutatott a Resident Evil: Village készülő DLC-jéről, a Winters' Expansionről.