World of Warcraft: The Burning Crusade

Hol volt, hol nem volt.....mikoron a "lángoló legio" pusztító vereséget szenvedett a Hyjal hegy lábánál. De nem adták fel, és az Azeroth faj elkezdte az egykoron szertefoszlott életének újraépítését...

Jó kezekben vannak a Warcraft-film effektjei

A Blizzard fejese, Nick Carpenter a Twitter-csatornáján bejelentette, hogy a Pí életének vizuális effektjeiért felelős Bill Westenhofer aláírt a Warcraft-mozihoz. Jó kezekben lesznek a digitális effektusok.

Jön az új Call of Duty, de kevesebbet várnak tőle

Az Activision Blizzard is közzétette a maga pénzügyi helyzetjelentését, amiből kiderült többek között, hogy jön az új Call of Duty, de kevesebbet vár tőle a kiadó, miközben a World of Warcraft játékostábora megint kisebb lett.

Duncan Jones a Warcraft-film rendezője

Lapértesülések szerint Duncan Jones rendezi a Warcraft-filmet, és az információkat maga is megerősítette a Twitter-csatornáján. A mozi 2015-ben mutatkozhat be a tervek szerint.

World of Warcraft - MOBA-stílusú battleground jön?

Minden jel arra mutat, hogy hamarosan MOBA-stílusú battleground pályát kap a World of Warcraft. Az első kezdetleges látnivalók már itt vannak belőle, igaz, a Blizzard még nem erősített meg semmit.

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Az Assassin's Creed III végzett megint a toplista élén, jóllehet kis kitérő árán, mert múlt héten még a Call of Duty: Black Ops második része vezette a játékeladásokat. Most helyet cseréltek.

A Blizzard húzta maga után az Activisiont

Befutott végre a Activision-Blizzard harmadik negyedéves üzleti jelentése, amelyből világosan látszik, hogy az elmúlt három hónapban a World of Warcraft fejlesztői cipelték a hátukon a kiadót. A cég 841 milliós árbevételt ért el, szemben a tavalyi év hasonló időszakában jegyzett 754 millióval.

Hackertámadás érte a Battle.netet

A Blizzard hivatalosan is bejelentette, hogy múlt héten hackertámadás érte a Battle.net rendszert, a fejlesztőcég szerint titkosított jelszavak, biztonsági kérdések és e-mail címek jutottak a bűnözők kezére. Az észak-amerikai szerveren tárolt infókhoz fértek hozzá elsősorban.

10 millió eladott példánynál jár a Diablo III

Befutott az Activision Blizzard második negyedéves pénzügyi jelentése, melyből kiderül, hogy hol tartanak most a Diablo III eladási mutatói. A kiadónak nem kell szégyenkeznie: az akció-RPG minden idők leggyorsabban fogyó PC-s produktumává vált. A vártnál jobb eredményt mutatott fel Kotick cége.

A Blizzard szerint is katasztrófa a Windows 8

Tegnap úgy látszik Gabe Newell elindított valamit, amikor kijelentette, a PC-s játékfejlesztők, hardvergyártók, és konkrétan a Valve számára is borzalmas következményekkel fog járni a Windows 8, ugyanis a Microsoft igyekszik zárttá tenni az operációs rendszert. Rob Pardo egyetért.

Szeptember végén jön a Mists of Pandaria

World of Warcraft rajongók figyelem! A Blizzard ma bejelentette kedvenc MMO-juk következő kiegészítőjének megjelenési dátumát. Bár hitetlenül állunk a hír előtt, reménykedjünk benne, hogy ezúttal kőbe vésett időpontról van szó. A gyűjtői kiadásról is van néhány érdekességünk.