World of Warcraft: The Burning Crusade

Hol volt, hol nem volt.....mikoron a "lángoló legio" pusztító vereséget szenvedett a Hyjal hegy lábánál. De nem adták fel, és az Azeroth faj elkezdte az egykoron szertefoszlott életének újraépítését...
1321884000

World of Warcraft reklám Chuck Norrisszal

Éppen most lett 7 éves a World of Warcraft, s valószínűleg csak azért élhetett meg ilyen hosszú időt, mert Chuck Norris engedélyezte. Mint ahogy azért is lehet még mindig több, mint 10 millió aktív játékosa, mert Chuck Norris nem törölte le az összes karaktert egyetlen forgórúgással.
1319731200

Nem lenne logikus az ingyenes World of Warcraft

Legalábbis ezt találta mondani Mike Morhaime, a Blizzard elnöke és ügyvezető igazgatója. Sokan találgatják, hogy vajon a régóta futó MMORPG mikor válthat át az F2P (free-to-play) modellre, erre azonban mostanában ne nagyon számítsunk: semmi értelme nem lenne a cég szempontjából.
1319445051

BlizzCon 2011: Átalakul a Blizzard piactere

A neves fejlesztőcsapat a BlizzConon jelentette be, hogy némileg átalakul a korábban Blizzard Marketplace néven futó piactere - első lépésként átnevezték szimplán Blizzard Arcade-re. Innen érhetjük majd el az ilyen-olyan modokat és egyedi térképeket, némi pénzmagért cserébe természetesen.
1317315600

BlizzCon 2011: Fellép a Foo Fighters

Éppen csak tegnap számoltunk be arról, hogy milyen bejelentések várhatóak az idei BlizzCon alkalmával, máris érkezett egy e-mail kedvenc blizzardos PR-esünktől, Christian Beertől, amiben a bejelentésekre ugyan nem tér ki, arra viszont igen, hogy melyik együttes fogja zárni a kétnapos showt.
1317229200

BlizzCon 2011: Bejelenthetik a következő MMO-t?

Sok elemző foglalkozik mostanában a témával, hogy vajon mit, vagy mit nem jelent be a Blizzard a pár hét múlva induló saját, BlizzCon konferenciáján. A legújabb elemzői vélemény szerint a cég bemutathatja az újgenerációs MMO-játékát, hogy kontrázzon a Star Wars: The Old Republicra.
1316080803

PayPallel is fizethetünk majd a Battle.neten

Hiánypótló fizetési konstrukcióval bővíti a Blizzard az online játszóterét. A PayPallen keresztül történő tranzakciókat elsőként a Diablo 3-ban indíthatjuk meg, így sokkal könnyebbé válik majd az online vásárlási rendszer. A várva-várt akció-RPG-ben nagy hangsúly lesz az aukciókon.
1315584000

Hat Blizzard-játék jöhet a következő három évben

Az Activision Blizzard legalább hat Blizzard-játékkal számol az elkövetkezendő három évre, ami szokatlan fejlesztési tempót követelhet meg a népszerű fejlesztőcsapattól, ha a kiadó ragaszkodik az ütemtervhez. 2014-ig befejeződhet a StarCraft II, kiegészítőt kaphat a Diablo III és két adalék érkezhet a WoW-hoz.
1314723600

Blizzard: meg tudjuk tartani a WoW-előfizetőket

Idén először láthattunk egy némileg nagyobb esést a World of Warcraft évek óta folyamatosan növekvő előfizetői bázisában. A Blizzard szerint azonban semmi gond: az új trial rendszer máris nagyon sikeres, ráadásul új piacokon is elindulnak még ebben az évben, ami további növekedést hozhat.
1312455600

Várakozásokon felül teljesített az Activision

Megérkezett az Activision pénzügyi helyzetjelentése is, az óriáskiadó várakozásokon felül teljesített, aminek hatására a részvényárak is emelkedtek. A vállalat legsikeresebb játéka megint a Call of Duty volt, s bár a World of Warcraft előfizetői bázisa csökkent, bevételt hozott bőven.
1309338010

A huszadik szintig ingyenes a World of Warcraft

A Blizzard a minap bejelentette a World of Warcraft Starter Editiont, mely lényegében a világ legnépszerűbb MMO-jának free-to-play kivetülése, azaz, ha megelégszel azzal, hogy a 20. szintig játszol, akkor nem kell egy cent havidíjat sem fizetni érte. Nincs jobb alkalom arra, hogy kipróbáld.