Crysis PC, PS3, X360

A Far Cry alkotóinak legújabb játéka, mely immáron a CryEngine 2-t használja. Az első DirectX 10-kompatibilis játék a piacon! (Később konzolokra is megjelent a játék, az viszont már a harmadik generációs engine-nel fut.)
Típus: Akció, FPS, Lövöldözõs

A konzolok halálát jósolja a Crytek-főnök

Cevat Yerli szerint a következő konzolgeneráció lesz az utolsó, de, hogy a Crytek számára azután mit tartogat a jövő, abban még ő sem biztos. Vitára és Wii U-ra nem akarnak fejleszteni, ezen kívül pedig a mobilos és közösségi játékok térhódításában biztos csak.

Ismét lepaktált a Crytek és az EA

Nincs ezen semmi meglepő, tekintve, hogy a Crysis-sorozat az Electronic Arts égisze alatt jelent meg. A német stúdió és a kiadóóriás a jelek szerint újra összeállt egy közös játék erejéig. Ők még független stúdiónak számítanak, így akár több kiadónak is dolgozhatnak egyszerre.

GFACE - bemutatkozik a Crytek online platformja

Nagy fába vágta a fejszéjét a német Crytek: olyan online közösségi cross-platformot hoz létre, melyen a streamelhető játékok mellett barátkozhatunk és cseveghetünk is. Mindez böngészőből futna, és igazi nagyágyú címekkel is játszhatunk majd - a zárt béta már kezdetét vette.

Crysis launch trailer a konzolos startra

Minden idők legbefolyásosabb PC-s benchmark játéka megérkezett Xbox 360-ra és PS3-ra is. Ennek apropóján az EA kiadta a megjelenést beharangozó előzetest és egyöntetű véleményünk alapján igen durván néz ki az első Crysis a CryEngine 3.0-ra átültetett változata. Nem hiszitek?

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Megint sűrű hétnek nézünk elébe, több olyan cím is szerepel a felhozatalban, amivel mindenképpen érdemes lesz futni egy kört. A leginkább várt anyag természetesen nem más, mint a Rage: John Carmack és az id Software vadi új címmel és engine-nel mutatkozik be a héten, mi pedig nem győzünk várni rá.

430 ezerszer töltötték le a CryEngine 3 SDK-t

A Crytek örömmel adta a tudtunkra, hogy a CryEngine 3-hoz kiadott modkészítő felületet immáron 430 ezer alkalommal töltötték le a próbálkozó kedvű felhasználók az augusztusi megjelenés óta. A német brigád őszintén reméli, hogy innovatív játékok születhetnek a jövőben erre a motorra.

Jövő héten jön a konzolos Crysis

Nemrég már beszámoltunk az örömteli hírről, miszerint megannyi pletyka és kívánság után a Crysis első része valóban konzolokra költözik, ráadásul az Electronic Arts nem is tököl sokat: a játék már a jövő héten letölthetővé válik, érdemes előkészíteni a pénztárcákat és bankkártyákat!

Októberben jön a Crysis első része konzolokra

A Crysis 2 megjelenésekor már gyanakodtunk arra, hogy Xbox 360-on és PS3-on sem maradunk előzmények nélkül - így esett meg az a sajátos képzavar, hogy a konzolosok előbb kapták meg a második részt, mint az elsőt. Sebaj, októberben a kör bezárul, az igényes grafikai követelményeknek megfelelően.

Xbox 360-ra is megjelenik a Crysis első része?

A Crysis 2 megjelenése után talán egyértelmű lenne, hogy a Crytek konzolokra is elhozza a világbüntető grafikával megáldott, PC-re 2007-ben megjelent elődöt is. Bár hivatalos bejelentésről még nincs szó, ám a koreai korhatár-besorolásért felelős cég már utalt az xboxos portra.

Hazai toplisták: élen a FIFA 11

Nem igazán volt olyan komoly megjelenés az elmúlt időszakban, ami megütötte volna szintet: legalábbis a hazai játékeladási toplistákét, a rangsor ugyanis gyakorlatilag alig frissült, és inkább régi címek törtek előre. Az élen a FIFA 11 végzett, amely így még a World of Warcraftot is lenyomta.