Nem a Steam Deck élvez prioritást a The Last of Us: Part I esetében

  • Írta: zoenn
  • 2023. április 4.
  • Hír
Link másolása
A The Last of Us: Part I PC-s portja gyakorlatilag csapnivaló lett, a Naughty Dog most azon dolgozik, hogy a játék gördülékenyebben fusson az asztali gépeken, így a Steam Deck-verzió jelenleg nem élvez prioritást.

Enyhén szólva sem végezett jó munkát a portolásért felelős csapat a PC-s The Last of Us: Part I-nal, noha a Naughty Dog letette az esküt, hogy keményen dolgozik az új javításokon, hogy az anyag gördülékenyebben fusson. De mi a helyzet a Steam Deckkel? A játék kikerült a támogatott címek listájából, de csak ideiglenesen.

A rossz hír az, hogy a PC-s port prioritást élvez, a Steam Deck tulajdonosainak meg kell várniuk, míg a játékot szépen kikalapálják a fő platformon és csak utána esnek neki a hordozható változatnak.

A jó hír az, hogy ma egy újabb patch várható, amely a játék teljesítményének javítására, illetve a kamerakezelésre és a stabilitásra fókuszál, de még pénteken is várható egy update. Ha ezek elkészülnek és elküldik őket ellenőrzésre, utána jöhet a Steam Deck-változat, ahol jelenleg alig éri el a sebesség a 30 fps-t.

1.
1.
MakkaiGabi
Nagy ígéretek mentek, mégis halasztással együtt sem volt elég idejük a PC-s átirat finomhangolására... A sorozat miatt egyébként is felkapott, számítógépre nagyon várt és talán a legjobb játékuk portolását a legnagyobb balfék Iron Galaxy-ra bízzák. Ehhez csak gratulálni lehet. Azt hiszem megnézhetik a refund statisztikát, steam értékeléseket és hogy legközelebb ki fog bizalmat szavazni nekik, netán mennyi eladást fognak produkálni játékaik, PC fronton természetesen. Ezt már foltozhatják, nincs az a patch, ami jóvá tenne ekkora égést. Meg merem kockáztatni, hogy az év végi visszatekintéseknél legnagyobb idei csalódásként fogják emlegetni. Nos, ebből is tanultunk valamit. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...