The Last of Us (mulitplayer standalone projekt) PlayStation

Multiplayeres mellékág a The Last of Us-sorozathoz.
1678780806

Nem a The Last of Us 3 lesz a Naughty Dog következő játéka

Hiába szeretnék nagyon a rajongók, ráadásul a HBO sorozatának köszönhetően talán soha nem volt még ekkora hype a frencsájz körül, a Naughty Dog egyelőre a fiókban tartja a The Last of Us: Part III-at.
1675704227

Korábban érkezik a The Last of Us következő epizódja

Mivel a premier ütközne a Super Bowl mérkőzésével, az HBO úgy döntött, hogy előrébb hozza a The Last of Us-sorozat következő részét. Egy rövid kedvcsinálót is kaptunk az epizódhoz.
1674841127

Frissítve: Folytatódik a The Last of Us, de több évadot tervez a sorozat showrunnere

Habár az ígéretek szerint az első évad lefedi majd az eredeti The Last of Us történetét, Craig Mazin ennél jóval többre vágyik. A sorozat fejese szerint legalább két évadra lesz szükség aThe Last of Us: Part II feldolgozásához.
1674811754

Nem készül több Uncharted-játék a Naughty Dognál, a The Last of Us folytatása is kérdéses

Neil Druckmann, a Naughty Dog vezetője egy interjúban osztotta meg a stúdió terveit a legnépszerűbb franchise-aival kapcsolatban.
1674072916

GK Podcast: The Last of Us pilot kibeszélő

Hatalmas sikerrel érkezett meg az HBO The Last of Us-sorozatának első epizódja. Naná, hogy mi sem hagyhattunk szó nélkül egy ilyen premiert.
1673176097

A Naughty Dog nem fogja idő előtt leleplezni a titkos projektjét

Régóta tudjuk, hogy a Naughty Dog jelenleg gőzerővel dolgozik egy The Last of Us mutliplayer játékon, azonban egy másik projekt is készülőben van náluk.
1672849826

A Naughty Dog új koncepciórajzot osztott meg a multis The Last of Us-játékhoz

"Még idén elkezdünk néhány részletet elárulni nektek a The Last of Us multiplayer játékunkról." - nyilatkozta Neil Druckmann.
1666798144

Új AAA-kategóriás játékot fejleszt a Naughty Dog

A Sony egyik friss álláshirdetéséből kiderült, hogy egy új, blockbuster kaliberű játékot készít a Naughty Dog csapata. A projektben a PlayStation Studios Visual Arts csapata is közreműködik.
1664209440

Breaking: megérkezett a The Last of Us-sorozat első teaser trailere

Ma ünnepeljük a hivatalos The Last of Us-napot, ennek apropóján pedig befutott az HBO-nál készülő The Last of Us-sorozat első teaser trailere.
1661148000

Végre belenézhetünk a The Last of Us-sorozatba!

Tegnap este elrajtolt a Sárkányok háza, ennek apropóján pedig az HBO összeállított egy trailert a többi közeljövőben érkező műsorából - húsz másodpercre a The Last of Us-sorozat is befigyel!