The Last of Us (mulitplayer standalone projekt) PS5

Multiplayeres mellékág a The Last of Us-sorozathoz.

A Naughty Dog nem fogja idő előtt leleplezni a titkos projektjét

Régóta tudjuk, hogy a Naughty Dog jelenleg gőzerővel dolgozik egy The Last of Us mutliplayer játékon, azonban egy másik projekt is készülőben van náluk.

A Naughty Dog új koncepciórajzot osztott meg a multis The Last of Us-játékhoz

"Még idén elkezdünk néhány részletet elárulni nektek a The Last of Us multiplayer játékunkról." - nyilatkozta Neil Druckmann.

Új AAA-kategóriás játékot fejleszt a Naughty Dog

A Sony egyik friss álláshirdetéséből kiderült, hogy egy új, blockbuster kaliberű játékot készít a Naughty Dog csapata. A projektben a PlayStation Studios Visual Arts csapata is közreműködik.

Breaking: megérkezett a The Last of Us-sorozat első teaser trailere

Ma ünnepeljük a hivatalos The Last of Us-napot, ennek apropóján pedig befutott az HBO-nál készülő The Last of Us-sorozat első teaser trailere.

Végre belenézhetünk a The Last of Us-sorozatba!

Tegnap este elrajtolt a Sárkányok háza, ennek apropóján pedig az HBO összeállított egy trailert a többi közeljövőben érkező műsorából - húsz másodpercre a The Last of Us-sorozat is befigyel!

The Last of Us-sorozat - lehullt a lepel a Henryt és Samet alakító színészekről

Habár a The Last of Us-sorozat forgatása már véget ért, akad még egy-két név a színészgárdából, akit nem mutattak be nekünk a készítők.

SGF 2022: Troy Baker és Ashley Johnson is szerepel a The Last of Us-sorozatban

Néhány mondat erejéig az HBO-féle The Last of Us-sorozat is szerepet kapott a Summer Game Fest nyitóeseményén - ha már ennyire The Last of Us-lázban égünk, miért pont ez maradt volna ki?

SGF 2022: Színpadra került a The Last of Us multiplayeres mellékága is

Neil Druckmann a Summer Game Fest színpadán járt, hogy a The Last of Us: Part I mellett szót ejtsen a széria régóta emlegetett multiplayeres mellékhajtásáról is.