Nem a The Last of Us 3 lesz a Naughty Dog következő játéka

  • Írta: zoenn
  • 2023. március 14.
  • Hír
Link másolása
Hiába szeretnék nagyon a rajongók, ráadásul a HBO sorozatának köszönhetően talán soha nem volt még ekkora hype a frencsájz körül, a Naughty Dog egyelőre a fiókban tartja a The Last of Us: Part III-at.

A TV-sorozat hatalmas népszerűsége ellenére a Naughty Dog következő projektje nem a The Last of Us: Part III lesz, a fejlesztőket nem olyan fából faragták, hogy csak úgy meglovagolják a frencsájz sikerét egy folytatással. Neil Druckmann nemrégiben a Kinda Funnynak adott interjút, melyben elismerte, hogy sokan várják tőlük a harmadik részt, de a csapat már kiválasztotta a következő játékát.

"Minden munka végén céltudatosan több különböző projektet is megvizsgáltunk." - árulta el Druckmann a Naughty Dog kreatív folyamatáról, miután elmagyarázta, hogy milyen szerencsés helyzetben van a stúdió, hiszen szabadon választhatja ki, hogy min szeretne dolgozni.

"Néhány közülük lehet folytatás, aztán egy rakás új ötlet. Tudom, hogy a rajongók epekedve várják a The Last of Us: Part III-at, mindig hallok róla. Annyit mondhatok, hogy már a következő projekten dolgozunk, a döntés már megszületett, még nem tudom elárulni, hogy mi az, de ezen a folyamaton mentünk keresztül." -  árulta el a sorozat társalkotója.

Annyi biztos, hogy a többjátékos The Last of Us-mellékág gőzerővel készül, de konkrétumok még nem ismertek. Ami pedig a várva várt harmadik részt illeti, Druckmann és társírója, Halley Gross már papírra vetette a sztori vázlatát, ám a játék csak akkor készül el, ha a csapat elérkezettnek látja az időt.

4.
4.
Turoscsusza
Jo lenne,ha vegre rafekudnenek a multis Last of Us-ra. Rengeteget jatszottam anno vele es nem tudom miert hagytak ki a 2. reszbol. Nem is vettem meg e miatt, inkabb elofizettem anno a Ps now-ra 1 honap erejeig es ugy jatszottam ki a 2. reszt.
3.
3.
Merőkanál
Bárcsak valami komoly Dínós cuccot dobnának össze ha valakik , ők meg tudnának csinálni egy ilyen témát !

De jövőben inkább olyan játékoknak örülnék ami nem sorozatos mint egy film ...
Egy játék legyen ...... inkább hosszabb és csináljanak jó befejezést hozzá felesleges 1 címet 1 évtizedig vontatni. ....
2.
2.
nemrobotvagyok
Jobb az új, egy másik történet, igen.
Főleg ha úgyis jön a többjátékos verzió.

Igazából a ez a PartII sem nagyon adott hozzá.Annyira nem lett volna fontos megcsinálni.
A legjobb az lenne, ha egy más író és kreatív direktálná(bocs) az újat.
Valahogy nem az igazi ha ugyanabból az elméből külön világ épül.Az alap egyezések mindig felismerheőek.
1.
1.
Nate Hope
Egy teljesen új IP-nek sokkal jobban örülnék tőlük.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...