The Elder Scrolls V: Skyrim PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A The Elder Scrolls-sorozat ötödik része. A címet The Elder Scrolls V: Skyrim néven keressük, online pedig DLC-ket is találunk hozzá!
1628870400

Íme, a QuakeCon 2021 hivatalos menetrendje

Július közepén fény derült az idei QuakeCon időpontjára, nemrég pedig a Bethesda hivatalosan is leleplezte, hogy mivel készül majd a rajongóknak a kizárólag virtuálisan megrendezett eseményen.
1615626000

FPS Boostot kapnak Xboxon a Bethesda-játékok

Miután hivatalosan is végbement a Microsoft-Bethesda deal, és a fejlesztőstúdió számos játéka az Xbox Game Passen landolt, máris itt a következő jó hír. Az új konzolokon az eddiginél magasabb fps-sel játszhatunk majd számos játékot.
1609747200

The Elder Scrolls-sorozatot készít a Netflix?

Vaskos pletykával indul az év, a híresztelések szerint sorozatot készítene a The Elder Scrolls alapján a Netflix. Hivatalos megerősítés még nincs, a Fallout-adaptáció tükrében azonban egyáltalán nem elképzelhetetlen a dolog.
1607681280

TGA 2020: Futottak még a díjátadón

A The Game Awards természetesen megint számos bejelentést és látnivalót hozott magával, minden egyes hírnek azonban nem tudunk külön helyet szorítani. Következzen a kimaradt anyagok összeállítása!
1605963600

Bethesda - az Xbox elsődleges, de nem kizárólagos

Mióta a Microsoft felvásárolta a Bethesdát, azóta vissza-visszatérő kérdés, hogy vajon kisajátítja-e a megszerzett címeket a saját platformjai kedvéért. Ezúttal az Xbox pénzügyi igazgatója fejtette ki az álláspontjukat.
1601215200

Itt tart most a Skyblivion

Fejlesztői naplók közzétételébe kezdett a Skyblivion mögött álló moddercsapat. A The Elder Scrolls IV-et a Skyrim motorjával újraalkotó projekt jelenlegi állapotát vehetjük szemügyre az első ilyen videóban.
1600696800

A Microsoft felvásárolta a Bethesdát

Senki sem számított a nap legnagyobb hírére. A Microsoft felvásárolta a ZeniMax Mediát, ezzel a saját zászlaja alá hajtva a Bethesda Softworksöt és annak összes fejlesztőstúdióját. Az ide tartozó játékok mind Xbox Game Passre tartanak majd.
1597658400

Újra mozog a Skywind

Jó egy éve láthattuk utoljára mozgásban a Skywindet, aminek a keretei között a The Elder Scrolls III: Morrowindet ültetnék át rajongók a Skyrim motorjára. Most a Battle at Nchurdamz címet viselő questet nézhetjük meg közelebbről.
1582448400

A Bethesda is kivette a játékait a GeForce Now-ból

Alig néhány hete indult el az NVIDIA saját felhőalapú szolgáltatása, a GeForce Now, de az itt elérhető játékok listája mégis napról napra egyre szűkösebbnek tűnik. Az Activision Blizzard után most a Bethesda is kivonta a címeit.
1579380780

Az elmúlt évtized legnagyobb hatású játékai

Tíz év hosszú idő a videojátékok történelmében. Sok jó és kevésbé jó játékkal volt dolgunk ezalatt, de volt köztük néhány, amelyek igazán mély nyomot hagytak maguk után. Megpróbáltuk összeszedni őket egy tízes listában.