The Elder Scrolls V: Skyrim PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A The Elder Scrolls-sorozat ötödik része. A címet The Elder Scrolls V: Skyrim néven keressük, online pedig DLC-ket is találunk hozzá!

Skyrim Special Edition - ilyen gép kell neki

Október utolsó napjaiban jelenik meg a The Elder Scrolls V: Skyrim speciális, újrakevert kiadása, aminek PC-s változata bizony megigényeli majd a törődést. Itt a hivatalos rendszerkövetelmény.

PS4-en is megoldja a modtámogatást a Bethesda

Nehéz követni az eseményeket, de jelen állás szerint mégis megkapják a modtámogatást a PS4-es Bethesda-játékok. Először a Skyrim újrakevert változatánál hozzák be a funkciót, azután következik a Fallout 4.

Fallout 4 - mégsem lesz modtámogatás PS4-en

Sőt, a The Elder Scrolls V: Skyrim újrakiadása esetében sem számolhatunk vele. A Bethesda szerint technikai akadálya nem lenne a támogatásnak, egész egyszerűen a Sony nem hajlandó beengedni a modokat a rendszerébe.

Skyrim - megjelent az Enderal mod

Immáron angol felirattal is elérhető a méltán népszerű Oblivion: Nehrim készítőinek új modja, az Enderal, amely már a Skyrimot alakítja át. Egy teljesen új kalandról van szó, amivel akár száz órát is eltölthetsz.

Túl régi volt az Oblivion a felújításhoz

Legalábbis Pete Hines és a Bethesda szerint - a vállalat marketingese elárulta, hogy miért a Skyrimet újították fel és nem az Obliviont. Emellett az úriember beszélt a modtámogatásról is.

Ennyivel lesz szebb a Skyrim: Special Edition

A konzoltulajoknak egyértelműen megéri váltani a Skyrim: Special Editionre, de mi a helyzet a PC-s játékosokkal? Főleg, ha már grafikai modok tömkelegét telepítették az alapjátékra. A Digital Foundry elemzése most erre tér ki.

Egy régóta várt Skyrim-mod jelenik meg

Az Oblivion: Nehrim készítői végre elkészültek a legújabb ambiciózus projektjükkel. Az Enderal a The Elder Scrolls V: Skyrim teljes konverziója, amely egy egyedi világgal operál, új küldetésekkel, NPC-kkel és átalakított szintezéssel.

E3 2016: Az első galériafrissítés

Az EA és a Bethesda sikervárományosaiból szedtük össze az első adag friss képet - lesz itt Dishonored 2, Titanfall 2, Fallout 4 és Skyrim: Special Edition is. Szemezgessetek bátran!

E3 2016: Októberben jön a Skyrim Remastered

Hivatalosan is bemutatkozott a múlt héten sokat pletykált The Elder Scrolls V: Skyrim felújított változata. Az új kiadás október végén debütál, kapunk modtámogatást és persze feljavított grafikát is.

E3 2016: Nézd vissza a Bethesda-konferenciát!

Éjjeli bagoly vagy, netán koránkelő? Ha csíped a Dishonored 2-t, a The Elder Scolls-sorozatot, vagy az id Software alkotásait, akkor mindenképp érdemes végignézned a kiadó E3-as sajtótájékoztatóját. Pontosan itt!