The Elder Scrolls V: Skyrim PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A The Elder Scrolls-sorozat ötödik része. A címet The Elder Scrolls V: Skyrim néven keressük, online pedig DLC-ket is találunk hozzá!
1522692000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Reméljük, kitart még a márciusi játékdömping termése, mert az április jóval soványabbnak ígérkezik! Ez már az első hét felhozatalán is érződik, inkább az ínyenceknek tudunk játékot ajánlani.
1521049198

PC-re is megjelenik a Skyrim VR

Csak idő kérdése volt, hogy a Bethesda mikor jelenti be, hogy a Doom VFR és a Fallout 4 VR után PC-n is bemutatkozik a The Elder Scrolls V: Skyrim VR. A premierre a jövő hónapban kerül sor.
1517662800

Kedvcsinálót kapott a Skyblivion

A TESRenewal gőzerővel dolgozik a modján, amely a The Elder Scrolls IV: Obliviont ülteti át a Skyrim motorjára. Természetesen a teljes játékot újrajátszhatjuk majd a felturbózott látvány mellett.
1512831640

A Bethesda kiáll a single player játékok mellett

Tegnap az idei The Game Awards után a Bethesda kiadott egy közleményt, amelyben az egyjátékos címek létjogosultságát hangsúlyozta. Pénzzel is támogatja a #SavePlayer1 nevű kampányát, amit más fejlesztők kapnak meg.
1511179200

Brit toplista: kiábrándító rajtot vett a Battlefront II

A Battlefield 1-től és a Star Wars: Battlefronttól is elmaradt a Star Wars: Battlefront II rajtja a briteknél, és valószínűtlennek tűnik, hogy a visszaesést ellensúlyozni tudnák a digitális értékesítések.
1511074813

Megjelent a Skyrim Switch-re és PlayStation VR-ra

Ne menjünk el a hét egyik legfontosabb premierje előtt! Kereken hat évvel az első verziók után Nintendo Switch-re és PlayStation VR-ra is elérhetővé vált a The Elder Scrolls V: Skyrim. A tartalom nem változott, csak az irányítás.
1510755060

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kissé megkésve szállítjuk, de természetesen nem felejtettük el a heti játékmegjelenési listánkat. Annál is inkább, mert több fontos premierünk is van a héten, köztük a Star Wars: Battlefront második része!
1509357653

A Skyrimben támadt fel a Gothic

Sajnos a Piranha Bytes egy jó darabig még biztosan nem csinál új Gothic-játékot (nehéz is lenne, hiszen a jogok nem nála vannak), ezért egy lelkes moddercsapat a Skyrimbe ültette át Myrtana csodálatos világát. Harminckét küldetés vár ránk.
1508162400

Készülőben a Skyrim Together

Gőzerővel készül a Skyrim Together, ezt bizonyítja az is, hogy a co-op móka mögött álló fejlesztőcsapat egy új videót is közzétett a mod jelenlegi állapotáról. Ebben a verzióban barátunkkal karöltve tudunk nekivágni a kalandnak.
1508076000

Rengeteg cím érkezik fél éven belül PSVR-ra

A Sony a napokban villantott egy listát, ami az elkövetkezendő idők PlayStation VR-játékait tartalmazza. A több mint 60 cím igazán lenyűgözőnek mondható, főleg úgy, hogy fél éven belül érkeznek mind.