The Elder Scrolls V: Skyrim PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A The Elder Scrolls-sorozat ötödik része. A címet The Elder Scrolls V: Skyrim néven keressük, online pedig DLC-ket is találunk hozzá!

Nyugi, a Skyrim is a Switch nyitócíme lehet

A Nintendo hivatalosan még nem erősítette meg a Switch nyitójátékainak listáját, névtelen belső források szerint azonban a Skyrim és egy új Mario is elérhető lesz a premier napján. A Splatoon pedig alapból jár majd hozzá.

Néhány játék rosszabbul fut PS4 Prón

A héten boltokba került PlayStation 4 Pro látványosabban és simábban futtatja a korábbi címeket, legalábbis papíron így kéne lennie. Néhány játék esetében - azonos felbontás mellett - mégis az eredeti PS4 kerül ki győztesen.

The Elder Scrolls V: Skyrim – Special Edition teszt

Tamriel világa ismét kitárja kapuit, ezúttal egy remaster erejéig. A kötelező ráncfelvarráson és a hiánytalan tartalmon kívül a modtámogatás is az újrakiadás része, de hiába, ha a játék régi hibáit nem sikerült a készítőknek orvosolniuk.

Brit toplista: tartja magát a Battlefield 1

Hiába jelent meg a múlt héten az EA második őszi sikervárományosa, a Titanfall 2, nem volt képes letaszítani trónjáról a Battlefield 1-et. A Skyrim: Special Edition csípte meg a dobogó második fokát.

Hangproblémák a Skyrim: Special Editionben

Tegnapelőtt megérkezett a felújított Skyrim, úgy tűnik azonban, hogy nem minden szempontból jobb az új kiadás. A hangokat például tömörített verziókra cserélték - a Bethesda már tud a hibáról és dolgozik a megoldáson.

Tesztek nélkül rajtolnak az új Bethesda-játékok

A DOOM után a Skyrim: Special Editionhöz és a Dishonored folytatásához is a premier előtti napon kap hozzáférést a sajtó, így lényegében tesztek nélkül kerülnek majd boltokba az új Bethesda-játékok.

Skyrim: Special Edition - mi a helyzet a modokkal?

Úgy tűnik, a PlayStation 4-en játszók csak jelentős kompromisszumok árán tölthetnek le modokat a Skyrim pénteken érkező felújított változatához. Itt például 1 GB-ra korlátozzák egy-egy mod méretét, míg Xbox One-on 5 GB-ra.

Jövő év elején jön a Skyrim Monopoly

A héten kerül boltokba a The Elder Scrolls V: Skyrim újrakevert változata, így a Merchoid remek időzítéssel jelentette be, hogy jövő tavasszal sem maradunk Skyrim nélkül, a játék ugyanis megkapja a hivatalos Monopoly-változatát.

Lenyűgözően fest a Skyrim: Special Edition

A Bethesda kiadta a The Elder Scrolls V: Skyrim újrakevert változatának második előzetesét, melyből kiderül, mennyit fejlődött a grafika öt év alatt. Kevesebb, mint egy hét van hátra a premierig, ha a videó nem győz meg, akkor semmi sem fog.

Ismerős arcok a Skyblivion előzetesében

Újabb ízelítőt kaptunk a Skyblivion című rajongói munkából, aminek a keretei között a The Elder Scrolls IV: Obliviont gyúrná bele a Skyrim motorjába a modderek egy lelkes csoportja. Most az ismerős NPC-k kapják a főszerepet.